torstai 1. huhtikuuta 2010

59.3


Huoh, en ole voinut kirjoitella kun tämä blogi reistailee jotain ihan kummallista ? Valittaa että jotain html-koodia ei hyväksytty ja tag 3 is broken ?!

Paino laskee niin tuskallisen hitaasti, olen pudottanut tätä yhtä kiloa yli kaksi viikkoa, mitä ihmettä ? Koko ajan kolottaa kaikkia karkkihampaitani, suuni kostuu ajatellessani suklaata ja muita herkkuja en vain pysty vastustamaan niitä ! Tänään kaloreita noin 800, ihan liikaa !! Kuolen jos paino ei huomiseen mennessä ole laskenut kunnolla. Kesä ei tätä menoa saa tulla, haluisin nyt vielä pari rehevää kiloa lanteiltani laskea maahan ennen kun pitää laitumille kirmata.

Istun tällä hetkellä yksin kotona, R meni kaveriaan vastaan, tulevat tänne aloittelemaan ja lähtevät sitten baariin. Pystyn jo luottamaan häneen, vihdoin. Ja ihan kivaa, varsinkin kun ei ole huomenna töitä. Saan istua rauhassa ja lukea blogejanne (jostain syystä en saa lisättyä tänne sivulle näkyviin muita ?, Amy apua ) ja katsella hömppäohjelmia. Laukussani on 500g piparkakkutaikinaa, en tiedä miten saan itseni pidäteltyä ottamasta viipaletta tuota ruskeaa ihmeainetta. Toivon kirjoitustenne rauhoittavan mieleni ja poistavan moiset turhat himot.

L, exäni, soitti minulle tänään pienessä sievässä. Oli lähdössä baariin ja kyseli minua mukaan, olisin toisaalta voinut lähteäkin mutta hyi liikaa kaloreita enkä uskaltanu R:än takia. Hän tietää että olemme hyvissä väleissä exäni kanssa mutta luonnollisista syistä karsastaisi yhteistä toimintaa. Niin tekisin minäkin jos hän lähtisi jonkun entisensä matkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti