keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

59.1 PRKL.


Harkitsin vakavasti olla kirjoittamatta jälleen kerran, mutta kahden uuden lukijan vuoksi on annettava apetta (<3!). style="font-style: italic;">normaalisti (1500kcal) syödessäni paino kipusi lähes kilon ylös! Eli yritän jollain tapaa syödä kuitenkin tarpeeksi, muttei liikaa ja näin tuo Kiloklubikin opastaa.. Vaan houkutus on suurempi kuin valtava vain sukeltaa unettavaan paastoon ja nälkälakkoon tai vaihtoehtoisesti kieriskellä ja kehrätä herkkupesässä joka kerta kun tuo vaaka näyttää kieltään.

Hyviä uutisia kuitenkin; aamulla testasin ja tititititdiii en ole raskaana! Vaikka painoni muuhun viittaisikin.. Aamulla tämän ihanan pisuhetken jälkeen vein myös kilpparimme lääkäriin jossa todettiin lievä ylähengitysteiden tulehdus, saa kuitenkin jatkaa vielä kotihoidossa ja jos tilanne pahenee niin suitsait kipitetään antibioottia hakemaan. Myös armas huulilävistykseni on parantunut ja saan vaihtaa kauniin pienemmän koruni takaisin.

Syödä ajattelin täytettyjä lettuja, slurps. Tiedättehän jauhelihaa kääritään lettuihin helppoa ja hyvää kuin synti. Minun on myös ihan järjettömän vaikea tällä hetkellä pysyä erossa herkuista. Joka ikinen päivä tulee syötyä suklaapatukka tai kolme tai vastaavasti jotain muuta herkkua, tämä on selvästikin ei niin vanhan BEDin oire ja pelottaa etten pian hallitse itseäni. Että vajoan taas siihen miten minua ei kiinnosta ja syön itseni lähtöruudun taakse. Huoh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti