perjantai 2. huhtikuuta 2010

59.0 at last.


Noh olihan se laskenut 300g, ei paljon lohduta kun tätä kiloa on vittu tiputettu vuosi. Tai ainakin siltä tuntuu. Näin unta että minulla oli montamonta levyä lempisuklaatani, geishaa ja ahdoin sitä naamaani kuin viimeistä päivää, unessa minulla todella oli hätä pakko saada syödä. Tosi inhottavaa. Ja tietysti heräsin sitten aamulla siinä luulossa että voin syödä suklaata taas kilotolkulla. Piilottaa sitä paidan alle ja sängyn nurkkaan, muiden poistuttua kaivaa varastoni vaatteiden seasta. Hetken jo harkitsin marssivani kauppaan ja kaappaavani kaiken herkun mitä näen. Noh mikä minut pysäytti oli sitten se kun ajattelin mitä vaaka huomenna näyttäisi jos nyt vetäisin totaalit överit. Sitä paitsi sunnuntaina ollaan menossa vieraisiin ja tulee kuitenkin pakosti syötyä. En tahtoisi.

Päivän ruokasuunnitelma antaa n, 600 kaloria. Sisältää nuudeleita 66g, banaanin, kananmunan ja kaksi täysjyväleipää. Pelottaa ihan kamalasit että sorrun johonkin, minulla ei tunnu olevan mitään itsekuria. Onneksi R lähti äsken auttamaan kaveriaan joten hän ei ainakaan ole täällä ehdottelemassa kaiken maailman rasvapitoja vaikka tukeekin minua projektissani. Mietin tässä että saavunkohan koskaan maaliin ? Näenköhän koskaan peilistä sitä ihmistä jonka haluaisin ? Osaanko lopettaa ajoissa ?

Kävin äsken heittämässä puolen tunnin pyörälenkin ja oli aika rankkaa itseasiassa. Kaikki paikat jääty ja en saanut henkeä. Nyt on tosi heikko olo <3 Ei siinä nyt kauheasti tullut kulutettua mutta jotain kuitenkin. En ole vielä syönyt mitään mutta ajattelin ehkä kohta mennä keittämään sitä munaa ja päällystää sillä leipäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti