torstai 29. huhtikuuta 2010

58.3


Viikossa lähtenyt pyörryttävät SATA GRAMMAA, kai sitä pitäisi iloita mutta kun missä ovat suurimmasta pudottajasta tutut luvut 6 kiloa viikossa ja samalla 20 kiloa lihasta tullut lisää. Lyön vetoa että ne läskit laihtuu siinä lopussa kotonakin joku miljoona grammaa sekunnissa, niillä ei mitään jumeja ja hitailua ole. Kropalla ei ole siihen varaa kun pitää kerran voittaa kilpailu jösses !

Näin unta että monta kesää sitten rippilapsenani ollut ihana poika oli tunnistanut minut tästä blogista ja vannotin häntä olematta kertomatta sisarelleen ja kavereilleen. Toivottavasti kyseessä ei ollut enneuni. Välillä todella pelkään että minut tunnustetaan, ehkä pitäisi tehdä tänne jotain huijausjälkiä. Esimerkiksi, ohoi minulla on blondi tukka ja asun Rovaniemellä ja simsalapim kukaan ei koskaan saisi tietää kenen pään sisälle näillä sivuilla pääsisi.. Noh idea siirtyköön tuotekehittelyyn..

Eilen sitten leikittiin avokin kanssa kastikeleikkejä. Täytyy kyllä sanoa että oli ihan hauskaa ja piristävää vaihtelua! Miinuksena tahmaisuuden tuoma kitka ja sotkuiset lakanat, yritin peitellä niitä tuolla pesutuvassa, ei, tämä ei ole verta vaan suklaata ihan oikeesti!! Ikävää oli myös se että hänen falloksensa sanoi sopimuksen irti vaikka miehen mukaan itse oli kuitenkin hommassa mukana, no piristyi kuitenkin ja saatiin keikka onnellisesti päätökseen. Avokkikin oli innoissaan kun kerrankin minä olin rohkeasti yllättänyt hänet jollain, ei sillä että hän mikään taikuri Luttinen tuolla sängyn puolella olisi.. Jäädään odottelemaan improvementia.

Ps, tekee koko ajan mieli syödä! Ja tuon mallin masu <3__<3

1 kommentti:

  1. Itekin oon noita Suurin pudottaja-kisaajia ihmetellyt kun se laihduttaminen tuntuu olevan niin helppoa ja painoa sen kuin vaan lähtee eikä mitään ongelmia jumituksen kanssa tule :P

    Mutta hienostihan sullakin toi paino silti laskee :) Tsemppiä<3

    VastaaPoista