perjantai 9. huhtikuuta 2010

59.0 titiitiiidii :>

Suunta on nyt poikkeuksetta alaspäin, vaikka eilenkin illalla tulin kaataneeksi kitaani hesen juustoaterian kurkkumajolla (namnomnam)! Ajattelin tässä vielä olla syömättä/juomatta muutaman tunnin ja punnita uudelleen kun sen aterian söin sen verran myöhään ettei välttämättä ole kunnolla sulanut eikä ulos tullut, sitä odotellessa siis. Olen oikein hyvällä mielellä tänään, en tiedä mitä söisin vois kattoo salkkarit netistä ja mussuttaa pari ruisleipää (kuitua 10g!!) Tuntuu etten saa noita kaloreita millään täyteen ilman herkkuja, tavallinen ruoka ei sisällä tarpeeks eikä kyl myöskään kiihota samalla tavalla kun suklaa ja muut rasvapesät. Olen vaan niin hirmu onnellinen ku tää tyyli toimii, paino laskee paljon nopeammin kuin syödessäni alle 700 kcal ja sillon paino ei myöskään pysynyt siellä minne oli laskenut. Tätä menoa olen toivottavasti jo huomenna 58 kilon puolella!


^ton masun haluan <3!

Peilistä katselee jo huomattavasti miellyttävämpi kaveri lähtötilanteeseen verrattuna, ongelmana on se että ei ole enää mitää oikean kokoisia vaatteita. En vaan raaski mennä ostamaan kun tästä tavoitteena vielä ottaa pois se ~5 kiloa ainakin niin pitäisi taas mennä ostoksille eikä siihen opiskelijan rahat riitä. Ja nyt kun vielä se konnavauva saapuu perheeseen niin hänen hyvinvointiinsa haluan panostaa<3

Yhä elämässäni kangastelee tietynlainen tyhjyys, iloinen on kyllä mieli kun se saa tarpeeksi ruokaa ja olo on hyvä kun paino tippuu mutta silti mitä teen päivät pitkät ? Istun koneella lukien kilppareista tai muiden laihdutusblogeja, odotan että R saapuu kotiin ja katsomme vaikka pätkän lostia tms. Sitten menenkin jo nukkumaan ja odotan vain että pääsisin loikkaamaan vaa'alle. Möh. Tylsää on eloni tää. Mutta minkä sille mahdan ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti