perjantai 16. huhtikuuta 2010

58.8


I am sailing, I am sailing between numbers which never go down..

Aamulla kirjoitinkin jo piitkän tekstin uuden lukijan kunniaksi (jee!) mutta kuinkas sitten kävikään! Kaikki hävisi jonkun bloggerin virheen myötä, ärh kun meni hermot. Nyt uusi yritys.

Elikkä painorintamalla kuten otsikosta huomaatte, ei mitään uutta auringon alla. Iloinen yllätys kuitenkin ettei lykännyt iänikuista 59.0. Noudattelen kiloklubin vajeita, mikä tietysti voi silmissänne olla perin säälittävää. Monet anat varmasti puristelevat luisia kylkiään ja reisiään pöyristyneinä syömästäni kalorimäärästä. Tarkoituksena ei todellakaan ole kuulostaa millään lailla halventavalta tai ylemmyydentunnetta tuntevalta, olenhan itsekin sh:n kokenut toipuva BED-tyttö. Useammin kuin usein tunnen miten jokainen rasvasolu minussa huutaa suklaata ja sokeria, tämän käsittämättömän ahmimishimon kourissa rynnistän norsulauman voimalla kauppaan hakemaan pari levyä ruskeaa kultaa ja pusseittain sateenkaaren väreillä päällystettyjä E16546. Mutta luettuani kaiken mahdollisen mitä kiloklubin sivuilla sanottiin ja huomattuani eron itsessäni päätin uskaltautua syömään hieman enemmän. Voi terveellisesti en toki vielä kykene syömään. Tänäänkin mennyt viisikuusi pientä suklaakookospatukkaa(<3) ja lautasellinen tagliatelleä ja jauhelihakastiketta, vielä kuitenkin 500 kaloria syömättä.

Liikunta tällä hetkellä melko minimissä, huomenna tosin sudenpentujen kanssa metsään koko päiväksi tallustelemaan. Vihaan lapsia. Ainakin noita adhd-cp-munapäitä. Onneksi vain kiltit pussypojat lähtevät retkelle.

Olen muuten tosi tosi huolissani tällä hetkellä. Menossa pillereiden taukoviikko ja jo kolmas päivä mutta verta ei näy mailla halmeilla. Söin kaksi laattaa putkeen, mutta ensimmäisen laatan ensimmäisellä viikolla unohdin yhden pillerin jolloin ohjeena oli käyttää lisäehkäisyä 7 vuorokauden ajan. Luulin niin tehneeni mutta myöhemmin tarkistettuani huomasin että juuri tuona seitsemäntenä päivänä olin harratanut seksiä. Olen hermostunut. Sanokaa kiltit että on äärimmäisen epätodennäköistä että olisin raskaana. Josseivät huomenna ala niin haen testin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti