sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

58.6 ?


Vaakani sekoilee pahemman kerran, joka kerta kun loikkaan tarkistusloikan päällensä tulee entistä suurempi luku ! Lähes joka kerta siis eri. En oikein ymmärrä miksi aamupaino noin paljon kun eilen syöty 1200 kaloria ja niistä kulutettu 800 töissä! Mikäköhän salaliitto täällä oikein on pystyssä...

Tänään sulatan rasvaa partiomarssin muodossa, aina valmiina! Niin nynnyltä kuin se kuulostaakin niin tunnen melkoista ylpeyttä saadasseni marssia osana lippukuntani rivejä ja hymyillä ylpeille vanhemmille ja muille katsojille. On hienoa olla osana jotain arvostettua. Sinne onkin sitten lähtö tuossa tunnin päästä.

Karkkihammasta kolottaa enemmän kuin koskaan. En ole millään muotoa nälkäinen, päinvastoin. Vaan haluan vain antaa suklaan lipua kurkusta sisään ja pehmeiden karkkien kosketella hampaitani. Mmm. En ymmärrä ihmisiä jotka kestävät herkkulakkoja, en kertakaikkisesti.

Uskomatona, harrastimme äsken R;än kanssa aikuisten leikkejä. Ja minä pystyin siihen. Lähes tulkoon ilman minkäänlaisia lämmittelyitä. Ihmeellistä. En tosin tuntenut olevani oikein mitenkään erityisen kiihottunut, mutta hauskaa että se silti onnistui. Huh. Toivottavasti jatkuu samalla tavalla. R saisi kyllä todella keksiä jotain yllättääkseen minut sängyssä, muuten en ikinä elämässäni tule sitä orgasmia saavuttamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti