keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

59.1

En olisi edes halunnut kirjoittaa kun vituttaa, ellen olisi huomannut että taas pari uutta ihanaa lukijaa oli saapunut matalaan majaani enkä halunnu tuottaa pettymystä :>

Eli paino räjähti mukavasti ylöspäin eilisen johdosta. Oli entisen parhaan ystävän synttärit jota en oikeastaan edes voi sietää enää, ja siellä sitten tuli otettua mokkapalaa, karkkeja ja jäätelöä sekä yksi siideri kun en kenenkään niiden vieraiden seurassakaan kestänyt olla. Söin siis täysin tylsyyteeni, kaloreita tuli 1700+. Ei kuitenkaan yli sen painonhallintakalorimäärän. Onneksi. Olen niin vittuuntunut. Pari päivää mennyt kuin lehmän häntä ja joka kerta on tuntuu vaikeammalta kiskaista itsensä ylös upottavasta hiilarisuosta ja sieltä päästyänikin lipitän vielä sormiani kuin nälkämaan lapsi. Yritän taas pikkuhiljaa tiputtaa kaloreita joka päivä alaspäin minimoidakseni repsahdusoption. Miksi normaalipainossa on niin helvetin vaikeaa, MIKSI?!

Kiitos seksikkäistä kommenteistanne ! Päätin aloitaa sillä että ostin hieman suklaa-,lakritsi-, ja vaniljakastiketta katsotaan mitä niillä keksittäisi tänään ;> Sääli vain että juuri kuin minä olen saanut haluni takaisin on miehellä jotkut antipimpsapäivät päällä ! Uskomatonta. Tuskimpa myöskään on suorittanut minkäänlaista researchia saadakseen minut nauttimaan, vaikka hartaasti lupasi. Pitänee hellävaraisesti muistuttaa.. Sillä minäkin haluaisin saada jotain todellista irti seksistä. Jos nyt oikein lupaatte pitää salaisuuden (nä värit on vaan niin hauskoja :D) niin en koskaan ole saanut orgasmia. En omin käsin, enkä kenenkään muunkaan avulla. Jos itse yritän niin en saa itseäni edes kiihotettua minkään avulla ja jos sitten yrittäisin niin siinä ne halut sitten viimeistään sammuu. Ja trust me, kaikkea olen kokeillut. Epätoivo tässä iskee perkele. I want to become a real woman.

3 kommenttia:

  1. Klitoriskiihotin. Semmonen pikkunen värisevä juttu, varmasti löytyy mistä tahansa seksikaupasta. Oikeasti. En ollu koskaan lauennu yksin enkä miehen kanssa, sit ku mun nykyinen osti mulle ton ni laukesin ekan kerran viidessä sekunnissa. Suosittelen! Seksielämä ja -halut parani huomattavasti.

    VastaaPoista
  2. Mäkään en saa miehen kanssa, ellei nyt muutama vuosi sitten vahingossa 2 kertaa tapahtunutta G-piste orgasmia lasketa (enkä oikein tykännyt, vähän kummalliselta tuntuu.. emätinorgasmin siis haluaisin kuitenkin miehen kanssa saada). Itsekseni tosin kyllä saan, sormella, suihkussa tai jollain värisevällä ja varsin nopeastikin. Luulen, että ainakin mun kohdalla, se on kiinni rentoutumisesta ja itsensä vapauttamisesta (sekä tietysti tarpeeksi kiihottumisesta ja kiihottamisesta), tuntuu etten ikinä pysty olemaan tarpeeksi vapaa antamaan itseni täysin sille toiselle.. en silloinkaan kun olin rakastunut ja seksi muuten oli upeaa kumppanini kanssa :/

    VastaaPoista
  3. Hei kiitos paljon! Kuulostaa mielenkiintoiselle tuo Annan suosittelema klitoriskiihotin, pitänee kokeilla! Nessa, mulla on kanssa tuo etten pysty jotenkaan antautumaan ja rentoutumaan ja olla ajattelematta jotain likaisia pyykkejä jne sen toisen kanssa enkä kyllä itsenikään kanssa.

    VastaaPoista