maanantai 26. huhtikuuta 2010

58.8


Eilen räjähti. Kalorisaldo = 2600, mutta paino silti noin vähän ? Olin baarissa ja tietysti tuli vähän syötyäkin..hehhe. Oli kyllä mitä miellyttävin ilta, hauska mies tuli sanomaan "tulinpahan vaan sanomaan, että näytätpähän hyvältä" Juteltiin tosi paljon melkein koko ilta sen ja sen ystävän kanssa joka oli myös ihan mahtava. Ensimmäistä kertaa yli vuoteen varmasti kirosin sitä että olen varattu, olisi ihan kamalasti tehnyt mieli lähteä sinne jatkoilemaan ja panemaan sitä miestä josta tuli taas todistettua että pienet on piirit. Toisaalta tämä himo johtui varmaan yllätyksen ja tietämättömyydenjanosta, kun ei tunne toista jne. Vaan pettäjäksi en ryhdy. En voisi ikinä tehdä sitä R;lle rakastan häntä hurjasti ja tiedän kuinka paljon se satuttaisi häntä, ja jos en kertoisi tästä niin saisin painia paskan omatunnon kanssa loppuelämäni enkä kestäisi sitä kuinka hyvä hän on minulle. Niinpä jätkien kovasti yrittäessä houkutella luokseen kipitin kiltisti kotiin ja käperryin oman miehen lämpimään, paljaaseen vartaloon ja kuiskuttelin korvaan miten häntä rakastan ja jumaloin<3.

Kaipaan niin piristystä minun ja R;än seksielämään, se on niiin yllätyksetöntä. Puspus, lipslips, in and out. Boooring. En vain tiedä oikein että mitä pitäisi kokeilla, uusia asentoja ? Ruokaleikkejä ? Vai mitä ihmettä ? Heittäkääs vinkkejä, jos tätä nyt kukaan lukee.

Niin sitten vielä itse blogin aiheeseen elikkää voisi tänään paastota niin kauan kunnes tulee nälkä ja sitten tyydyttää sen leivällä tai porkkanalla.

5 kommenttia:

  1. Jotain pientä stripteasea? Vaihto turvallisesta sängystä johonkin muualle? Kamasutra summittaisesti auki joltain sivulta ja sivun asentoa kokeilemaan? :)

    VastaaPoista
  2. Minulle on määrätty vuosia sitten lääkkeitä :) Eli ne menee minulla ihan joka päivä.

    VastaaPoista
  3. Roolileikkejä. Menette eri aikoihin baariin ja olette kuin ette tuntiskaan, sitten jompikumpi iskee toisen ;) ja ihan eri tyylillä kuin mitä normaalihahmossaan tekisi.

    VastaaPoista
  4. Jee kiitos paljon kommenteista :D! Hyviä ehdotuksia täytyy ehdottomasti kokeilla :)

    VastaaPoista
  5. Kannattaa kokeilla myös eri paikkoja, sauna/suihku tai vaikka keittiö. :D Jos omistaa auton nii ajelee jonneki vähän syrjäisempään paikkaan, näin kesällä ei autossa ole kylmä.. ;)

    VastaaPoista