maanantai 3. toukokuuta 2010

Question mark

Anteeksi poissaoloni ja tervetuloa uudet lukijat<; ! Vappu meni kuten arvata saattaa, maha pömpötti hiilareita ja ilmaa täynnä, ympärysmittani hipoivat mount everestin lukuja ja vaaka sai suosilla jäädä nojatuolin alle lymyilemään paholaispesäänsä. Myöskin tuo avokki ollut niin paljon kotona että on ollut vaikea löytää pientä omaa hetkeä jolloin en lukisi pääsykokeisiin tai muuta hömpötystä hommailisi ja saisi rauhassa R:ltä kirjoittaa. Tänään kulutettu taas töissä sellainen 400 kaloria ja ruuaksi pupusteltu leipiä kaksi ja pala äitin tekemää pitsaa (nomskis!) Lupaan kyllä pyhästi tehdä parannuksen päivitystiheyteen taas näin uuden viikon alkaessa.

Olen mietiskellyt josko kävisin vasta perjantaina vaa'alla, tuolla mielialamittarilla. Nimittäin syötyäni vappuna kaiken minkä näin ja oltuani jäätävässä humalatilassa voisi tämä turvotus olla liikaa silmilleni ja haluankin tilanteen normalisoituvan ensin ettei painopirulainen pääse päiviäni pilaamaan terävillä hampaillaan. Jos en jo kertonut yritän myös olla syömättä tästä lähin kello kuuden jälkeen ja näin saada ruokailujani nostettua aikaisemmaksi, jolloin ruokakin ehtisi sulaa hieman aamuksi ja paino olisi täten taas hivenen pienempi.. Iltasyöminen muutenkin kun on monen ryhävalaan perisynti, yritän siitä irti.

Jo muutamat ihmiset ovat kommentoineet että olen laihtunut mutta ei mitään selvää "wau!"-elementtiä ole syöksynyt kehiin, tie on pitkä ja kumpuikas. Mutta kyllä minä onnistun! Kiitos lukijoille ihanista kommenteista, ne todella piristävät ja antavat potkua jatkamaan vaikka välillä repsahdetaan ja käydään pohjan kautta.

Yritän huomenissa saada aikaan jonkin hieman paremman postauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti