perjantai 7. toukokuuta 2010

58.6

Uusi lukija, tervetuloa :>

Plääh olen tosi pahoillani että tämä postaus taas venyi, mutta kun tuo R koko ajan pyörii ja hääsää täällä kotona niin vasta nyt sain rauhallisen tauon kirjoittaa ilman että täytyy pissat housuissa pelätä että koska se hyppää oven takaa ja huomaa. Poistan tietysti sivuhistorian joka kerta oltuani blogissani mutta edellispäivänä kävi pelottava sattuma; tein keittiössä ruokaa R;n koneillessa ja yhtäkkiä se sanoo "Question mark" (edellisen postauksen otsikko!) ja minä jähmetyn ja päässä käy kaksisataa sotasuunnitelmaa miten kellistää mies, kaapata kone ja tuhota todisteet. Kyseessä olikin vain jokin ohjelma jossa oli ollut Question Mark niminen tyyppi jota R sitten alkoi muistelemaan ihan out of blue. Huhhuh kun ehdin säikähtää!

Painorintamalla jumitusta, kuten aina. Päivittäin menee se 1300+ kaloria kun tulee tuota herkkua syötyä ihan liikaa. BED on taas alkanut kietoa kylmiä sormiaan kurkkuni ympärille, huomasin nimittäin kaupassa miten kuolasin kaikkia pullia,kuivakakkuja, jäätelöä jne suunnitellen mässypäivää R;n ollessa poissa jolloin ostaisin kaiken. Söisin, söisin, söisin. Vesi herahtelee kielelle ajatuksesta. Vaan en voi antaa sen ottaa minusta otetta ja tuhota jälleen elämääni.

On tullut kauhea himo päästä taas ratsastamaan kun on näin ihanat kelit! Olisi ihanaa päästä jonkun kiltin, luotettavan pollen eikä minkään hermoheikon kaakin kanssa maastoilemaan ja nauttimaan ulkoilmasta ja hienosta eläimestä. Vaan kallista lystiä ja mistään en löydä sitä oikeaa hevosta.

Muttaaaa päiväni täyttyvät tätä nykyä pelkästä lukemisesta, tai siis öh pitäisi täyttyä. En kovin paljon saa aikaiseksi lukea vaikka vellon kaikki päivät kotona tekemättä mitään. Ensi tiistaina ensimmäinen pääsykoe, pakko siis yrittää skarpata tässäkin asiassa!

Adios.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti