lauantai 22. toukokuuta 2010

58.3

Istun uudenkarhean miniläppärini kanssa siivouskeskuksen harmaalla kaakelilattialla. Yritin
löytää jonkin sortin tekstinkäsittelyohjelmaa tästä vehkeestä mutta eilen havaitsemani word-
padkin on kadonnnut ja kirjoitan nyt muistioon. Tämä on niin vauva ettei edes wordia ole, tosin siihen ei muistikaan riittäisi.. Tämä tykkää herjata tasaisin väliajoin kuinka muisti on lopussa, siis tähän on turha haaveillakaan lataavansa mitään. Mikä tietysti hieman harmittaa, olisi se nyt kuitenkin kivaa jotain tässä olla, esim. mese ja vaikka pieni limewire. Mutta käy tämä tälläisenaankin todella hyvin surffailuun ja kun on kirjan kokoinen niin mihin tahansa laukkuun sujahtaa.

Aamupaino oli 58.3, ihan hauska uutinen varsinkin kun eilen tuli vedettyä heseateria kurkkumajolla, jäätelötuutti ja pari siivua vesimelonia. Tänään menee nyt jo huonommin, en voinut vastustaa kiusausta vaan hain reilut sata grammaa karkkia (okei todella reilut) tuosta viereisestä S-marketista lohduttamaan minua tässä onnettomassa työvuorossa. Ja illalla on sovittu että mennään intialaiseen R:än kanssa syöpöttelemään, voi kumpa saisin ottaa loput ruuat kotiin mutta en kehtaa sitä edes kysyä :S Silloin ei tarvitsisi napaa täysin täyteen ahmia mikä olisi lähestulkoon nerokasta ja täysin suotavaa kehon näyttäessä miltä näyttää.

edit. öh tuli töistä kotimatkalla ostettua litra jäätelöä ja vedettyä se kokonaan. Miksen osaa olla koko ajan puputtamatta jotain ?!

1 kommentti:

  1. Minulla itselläni on tuo puputtaminen suuri ongelma kanssa, ja parhaillani aloitan uuden taistelun sitä vastaan. ;)

    Voimia sinulle<3

    VastaaPoista