torstai 13. toukokuuta 2010

58.8 :))))))

Nyt on mennyt ihan hyvin kaksi kokonaista päivää (lasken tämän kokonaiseksi) silti paino oli noin paljon ?! Eilen söin vain kaksi leipää + salaattia ja hieman naanleipää kalorit jossain 600 ja tänään viinirypäleitä, 100g suklaata ja kaksi leipää= 1000kcal. Lisäksi eilen kulutettu yli 800 kaloria, töissä ja pyöräilemällä kaksi tuntia. Tänään olen käynyt puolentoista tunnin kävelyllä tuolla ihanassa lämmössä ja vältän nyt syömistä kuuden jälkeen. Jospa huomenna vilkkuisi vaa'alla suotuisammat luvut! Onneksi on pyhä niin ei kauppaankaan pääse eikä Rkään voi tuoda mitään herkkuja sieltä. AH. Lisää pyhiä!

Olen myös alkanut valittamisen sijaan käyttää visualisointia. Kuvittelen pontevasti koko ajan olevani jo laiha ja että on aivan tuhatprosenttisen varmaan että laihdun paraikaakin, toivon että tämä kikka auttaisi alitajuntaani ja kehoani ymmärtämään mitä on tehtävä!

Muuten Romaniasta vastattiin, niillä on joku toinen tyttö mun edellä joka järjestelee käytännön asioita eli todennäköisesti jää multa se keikka väliin. Ihan hyvä oikeastaan pääsen purjehtimaan ja nauttimaan kesästä Rän kanssa.

2 kommenttia:

  1. Nii in. En aina ymmärrä ihmisten ajatuksen juoksua. :/

    Voimia sinulle! <3

    VastaaPoista