perjantai 28. toukokuuta 2010

57.9


Hei uusi lukija <:

Huolimatta ikävistä ahmimistaipumuksistani eilinen meni 1300 kalorilla ja tänään syöty kaksi nugettia plus 200g metrilakua, viittailee 900 kaloria yritän sydämeni kyllyydestä olla syömättä muuta tänään. Aamulla töissä jo päätin että nyt alan 10 päivän paaston että voin sitten Irlannissa syödä ja shoppaila kevyen kehoni iloiseksi, mutta töiden jälkeen sain uskomattoman makeanhimon ja kävin hakemassa viisi pitkää pirullista sokeripötköä. Ostin kuitenkin myös kurkun jota voisin nakerrella ruuanhimon jyllätessä. Nyt olo on turpea, pullea ja masentunut, tunnen olevani niin pettynyt itseeni.

Olen itseasiassa hieman huolissani itsestäni, en syö normaalia ruokaa juuri lainkaan. Rajoitan kalorinsaantini tuohon 1400 mikä on ihan maksimi mutta lähestulkoon joka päivä se kalorimäärä koostuu karkista, suklaasta ja jäätelöstä. Siinä näkee taas miten BED virnuilee tyytyväisenä takapiruna olkapäälläni. Huomennakin Rn ollessa poissa olen vain suunnitellut ostavani litran kuningatarjäätelöä. Mielessäni kuvittelen että kun sitten olen laiha, alan syömään niin kuin normaalit ihmiset, ruokaa, kasviksia, leipää ja salaattia. Tahtoisin niin hirveästi vain olla terve.

Haluaisin myös kyetä haluamaan ja kiihottumaan ja nauttimaan seksistä kuten muutkin. Ehkäpä menee nämäkin pillerit vaihtoon.

ps, tsekatkaa näiden pussyjen figuuri, kelpais! Pahoittelen tylsää ruokaa käsittelevää postausta.
pps, kaipaatteko jotain erityistä 50 postauksen kunniaksi ? Ehdotuksia otetaan vastaan.

1 kommentti:

  1. 10 päivän paasto voisi tehdä itsellenikin hyvää :) ajattelitko aivan oikeasti aloittaa sellaisen, voisin liittyä ehkä mukaan ja saada/antaa vertaistukea?

    VastaaPoista