torstai 1. syyskuuta 2011

63.5

Jeep olin viikolla ryyppäämässä ja sorruin jostain käsittämättömästä syystä syömään kerrosaterian yön päätteeksi vaikken edes ollut nälkäinen ja vituttaa suunnattomasti sillä nämä nesteet eivät ole liikkuneet tuosta maanantaista mihinkään kiitos tämän paskamaisen tempaukseni. Ajattelin aloittaa tuhannen kalorin dieetin. Nyt tarvitaan tuloksia ja pian. Tulkoot sitten säästöliekki ja heikotus mutta herrajumala kyllä nyt jos puoleentoista kuukauteen ei ole terveellisellä laihdutuksella päästy mihinkään on aika käydä tositoimiin once again. Tänään aion syödä yliopistolla hernekeittoa ja tyytyä yhteen leipäpalaan ja tietysti lisänä runsas salaattilautanen. Sen jälkeen käytettäväkseni jää ainoastaan 300 kaloria joten täytyy miettiä tarkkaan miten ne investoin. Kenties raejuustopurkki töissä ja kotona paistettu kananmuna. Proteiinia ja rasvaa sitä tarvitaan.

2 kommenttia:

  1. vedä mielummin 1200 kaloria, niin ei lähe kaikki paino pois sun lihaksista, vaan myös "läskistä" -> aineenvaihdunta pysyy käynnissä.

    VastaaPoista
  2. Tikkari, jep olet oikeassa! Pidänkin joustavasti 1000-1300 kaloria rajana koska yllätyksiä tulee aina ja ainakin aluksi parempi laskeutua hallitusti siihen vähempään syömiseen :)

    VastaaPoista