sunnuntai 18. syyskuuta 2011

59.2


Tuntu ihan sairaalta nähdä tommonen luku vaa'assa. Niin niin niin pitkään aikaan en oo ollu 50-luvulla. Mutta kuten tiedämme alkoholi poistaa nesteitä ja huomenna ollaan takuulla taas kuudenkympin puolella. Tänään makaan sängyssä Ällän sylissä ja syön pitsan. Olen syönyt jo puolet ja vähän ahdistaa. Mutta Äl tarjosi joten olisi pitänyt minua vallan kummallisena jossen olisi tarttunut ilmaisen pitsan tilaisuuteen. Voisinhan toki säästää loput vaikka huomiseksi, mutta ehei niin korkealla ei itsekurini vielä ole.

Eilen spittasin ja se harmittaa. Koska ei jälleenkään tehnyt mieli mutta tein niin vain koska satuin olemaan yksin kotona ja hei mikä oiva tapa hemmotella itseään.. Pyrin kyllä tavasta jatkuvasti eroon. Ja pikkuhiljaa se on tässä vähentynytkin. Tällä viikolla kalenterini mukaan olen tehnyt niin kahdesti. Ennen saatoin joka päivä töissä harrastaa tätä. Mutta se tuntuu feilaukselta joten aion olla ilman.

Nyt litkin vihreää teetä ja vettä täyttämään mahaani ja nesteyttämään hienoinen heikotukseni tiehensä. Toivon myös että vihreä tee poistaa lisää nesteitä. Heh, ristiriitaista. Olisi unelmieni täyttymys pysyä huomenna vielä näin matalassa painossa 59, mitä tahansa olisi upea upea yllätys. Katselin itseäni peilistä aivan huumaantuneena ja Älkin totesi minun laihtuneen. Haluan järkyttää Ässän. Kun se tulee Espanjan lomaltaan sei tule uskomaan kuinka paljon olenkaan jo laihtunut. Eli vielä reilu viikko aikaa pudottaa, pudottaa, pudottaa. Tällä viikolla kalorimäärä oli keskimäärin 800 per päivä mikä on oikein hyvä. Olisi jäänyt huomattavasti alemmas ilman kahtena iltana ryyppäämistä ja tämän päivän pitsaa. Mutta mitäs tuosta erittäin hyvä silti. Ah pian olen täydellinen. Ihmiset tulevat järkyttymääääään. AH!

2 kommenttia: