perjantai 2. syyskuuta 2011

63.1

Heipsan ja tervetuloa uusi lukija :)! Teitä onkin kerääntynyt jo aikamoinen sakki! Mielestäni on ihanaa saada teiltä kommentteja ja neuvoja ja jos on jotain tiettyjä juttuja mistä haluaisitte että kirjoitan tai kirjoittaisin vähemmän niin avatkaa sanainen arkkunne! Enimmäkseenhän tämä on tätä mun kertomista siitä miten en laihdu :D

Okei eli tänään on onnistunut päivä hurraa! Elikkä kaloreita plakkarissa 1100 vaikka aamulla pelästyin toden teolla että karkaa koko päivä käsistä kun aloitin aamuni pestokananmunaleipähässäkällä mutta hyvinhän tuo syöminen huolestani huolimatta pysyi käsissäni. Nyt seuraa suuri ahdistus kun lähdetään mökille viikonlopuksi viettämään laatuaikaa Ällän kera ja en pysty laskemaan kaloreita kiloklubissa :S Haluan kovasti pysyä 1000-1300 kalorissa jotta alkaisin vihdoinkin laihtumaan herranjumala! Hyvänä thinspona toimi tänään Äs, eli Ällän jumalatareksä joka oli ah taas niin kuuma totesin että Äl ei ansaitse tällaista läskipömppömössökasaa joten toimenpiteisiin on ryhdyttävä. Jospa tällä kertaa onnistuisin!

2 kommenttia:

  1. Jos yhtään tiedät mitä ruokia on mökillä/otat mukaan, niin voit vaikka tarkistella niiden ravintoarvoja etukäteen per 100g tai vaikka annos, jos tiedät kuinka paljon tulet jotakin syömään. Näin sulla on pieni käsitys mistä päivän kalorit koostuu siellä mökilläkin. :) mä oon laskenut kaloreita niin kauan että muistan niin monen ruuan arvot et voisin laihduttaa jopa ehkä ilman mitään laskureita (käytän kalorilaskuria) mutta tykkään että jokin laskuri hoitaa laskemisen mun puolesta, niin siksi jatkan.

    Tsemppiä mökkisyömisiin mut yriänyt nyt rentoutuakin, siksi sinne mennään :)

    VastaaPoista
  2. Mulla vähän sama juttu että kyllä ne kalorit on aika hyvin isketty päähän mut tuntuu tosi pelottavalta ja turvattomalta olla ilman tarkkaa laskemista jonka laskuri varmistaa. Kiitos tsempistä:)

    VastaaPoista