maanantai 12. syyskuuta 2011

61.3


Takana ryyppäämistä ja elokuvia ja silti laski 3oo grammaa hyvä minä! Viikonloppuna meni hieman yli HSGD;n rajojen, eli lauantaina kun tuli vahingossa ryypättyä meni 1400 kaloria ja vähän ahdistaa se mutta ei pahasti. Eilen kävimme ällän kanssa katsomassa Le Havren joka oli todella sympaattinen ja ostimme armottoman kasan irtokarkkeja mutta kiitos helvetillisten menkkakipujeni en juurikaan halunnut niitä syödä. Laitoin rajaksi kolmekymmentä karkkia (n 300kcal) ja söin tästä sallitusta määrästä 23, olen tavattoman iloinen että pysyin tässä päätöksessäni. Muutoin eilen söin vain kasvispihvin puolikkaan ja yhden paistetun munan. Lauantaina tuli myös spitattua jostain käsittämättömästä syystä nimittäin ei edes tehnyt mieli mutta kun sattui olemana mahdollisuus ajauduin käyttämään sen hyväkseni -.- Koko viikon keskimääräiset kalorit olivat 900 per päivä, mikä on hieman liikaa mutta ihan ok. Tavoitteena on saada laskettua kyseistä määrää ensi viikolla ainakin 800 kaloriin. Ryyppäämiseen varaan noin 1300 kaloria eli se olkoot myös sellainen boostipäivä.

Launtaina näin myös vanhan lapsuuden ystäväni kotikunnastani, hän kärsii myös syömishäiriöstä ja oli ihanaa saada puhua täysin avoimesti omista ongelmistaan ilman että tarvitsi pelätä että toinen ei ymmärrä tai tuomitsee. Se on kullanarvoista nykyään. Esimerkiksi Ällälle olen joskus yrittänyt jotain kertoa mutta siitä ei mitään ole tullut kun ei hän oikein osaa sanoa mitään enkä minä sitten siitä halua juurikaan puhua. Parempi olla rasittamatta häntä tällä taakalla.

Nyt juon kupin kahvia ja alan pian kittaamaan taas vihreetä teetä jotta saadaan nesteet juoksemaan ja menkkaturvotukset veks. Mittanauhan mukaan masu olisi jo melkein 89 cm ja vyötärö on taas 69 mutta rinnanalus on sitkeästi 75 mikä tuntuu jotenkin kovin isolta summalta. Pelottaa vähän saanko tänään taas kaiken hallintaani ja kalorit matalalle, mutta enköhän onnistu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti