torstai 8. syyskuuta 2011

62.2


-200g odotin kyllä roimasti enempää pudotusta.. Ja yhdellä aamun vaakahyppäyksellä se myös näytti 62.0 mutta tulos ei toistunut joten turha toivo. Eilen tuli syötyä noin 800-900 kaloria ja olen kovasti tyytyväinen siihen. Nälkä ei vaivannut laisinkaan mitä nyt illalla hiukan kurisi mutta oli helposti taltutettavissa vesilasillisella.

Olen nyt löytänyt itselleni tavoitteen. Minulla on synttärit kuuden viikon kuluttua ja silloin on painettava 57 kiloa ja mieluusti tietysti vähemmänkin, mutta tuo on minimi. Jännittää että miten sinne päästään varsinkin kun tämä paino ei näytä tästä kauheasti romahtavan tavalla jota odotin.. Ajattelin ehkä kokeilla tuota Healthy Skinny Girl Dietiä, siinä saa kuitenkin syödä hyvinkin runsaasti. Esim viikonloppuisin 1100 kaloria mikä alkaa jo tässä vaiheessa tuntua päässäni valtavalta summalta.. Onko kellään kokemusta kyseisestä dieetistä? Tuloksista?

Edit// noi kalorimäärät tuntuu ihan älyttömiltä yhtäkkiä.. Tän päivän ateriasuunnitelma tasan 600 kaloria ja siinäki suurin osa vihannesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti