perjantai 9. syyskuuta 2011

61.9

AAAAAH!!! Mahtava tunne päästä alle 62 kilon!! Eli viikko takana tätä kurillista ja kontrollin täyttämää elämää ja tulos: -1,6 kg! Kyllä kannatti :) Paras mieli. Ja uusi lukijakin on eksynyt pariimme, kiitos ja tervetuloa!

Eilen siis tosiaan onnistuin tosi hyvin eikä nälkä riivannut missään vaiheessa, mutta kun tulin kotiin oli Ällä avonainen fazerin sininen (ah lemppariani) sohvapöydällä ja napsin siitä sitten viisi palaa, mutta en pakonomaisesti vaan oikeasti nautiskellen mausta. En yrittänyt turruttaa mitään vaan oikeasti vaan halusin sen maun suuhuni ja onnistuin katkaisemaan syömisen helposti. Mitä on tämä uusi ihmeellinen ihanuus? Heräsin yöllä joskus kolmen aikaan enkä meinannut enää saada unta, sillon oli ihanan kevyt ja tyhjä olo masussa ja haaveilin vaan kokonaisen tunnin laihoista, kauniista, timmeistä ja niin kiinteistä naisten vartaloista. Ah. Olen vihdoin matkalla täydellisyyteen.

Tänään on ahdistuksen paikka, HSGD;n mukaan saan syödä 950 kaloria (mieluusti tietysti vähemmän, ja minähän lasken vihannekset ja hedelmät myös vastoin ohjeita mukaan) mutta olen menossa ystäväni kanssa lounaalle ja sekös ahdistaa kun en tiedä minne menemme enkä voi etukäteen laskea kaloreita. Enhän uskalla mitään syödä. Toivon että mentäisiin johonkin mistä sais vaan jonkun kevyen salaatin. Mitään pastaa, perunaa, riisiä tai leipää en aio puputella. Nyt aamiaiseksi kuppi marjoja ja vihreää teetä, munanvalkuaisia ja kenties pieni ruisleipä.

3 kommenttia:

  1. Onnea tuloksesta!:) Tiedän miltä painon junnaaminen tuntuu, koska mullakin oli kaksi viikkoa paino ihan samassa pisteessä. Kyllä se siitä alaspäin lähtee, kunhan vaan asennoituu hyvin!:)

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Hienoa, hienoa, hyvä pudotus :) ja tosiaan tossa HSGD:ssä on fiksummat kalorit kuin perus versiossa jossa omasta mielestäni liian alhaiset jos meinaa jaksaa koulua/töitä/liikuntaa/normaalia elämää painaa. Tsemit myös lounasteluun, melkein joka paikasta nykyään löytyy jotain kevyttä menusta tai jopa oma osuus otsikoituna esim. low-carb & low-fat kuten (tre:n) New Yorkissa on, vähänkö ihanaa kun semmostakin on ajateltu! :D

    VastaaPoista
  3. Kiitokset kiitokset :)! Nessa; itsekin meinasin tuota että perusskinny aivan liian rankka itselle kun kuitenkin seisomatyössä olen ja se rajottaisi aivan liikaa myös sosiaalista elämää + asun poikaystävän kanssa ja se tietää että rakastan ruokaa niin alkaisi toden teolla ihmettelemään.

    VastaaPoista