tiistai 1. maaliskuuta 2011

60 ?!

Tervetuloa uusi lukija :)

Voin vain kuvitella mitä paino olisi ollut eilen aamulla jos kerta tänään eilisten 5o0 kalorin jälkeen näyttää vaaka kuuttakymmentä hyhhyh. No uudella vimmalla!

Tänään on mennyt tosi hyvin. Heti aamusta asti ollut jalkeilla ja tultu käveltyä hurjasti paikasta aa paikkaan bee, sitten tuli temmottua tallilla muutama tunti ja nyt vasta olen päässyt kotiin ja päivän ensimmäistä "ateriaa" nauttimaan. Eli desi jogurttia ja sekaan omena. Kiivejä löytyy myös ja kevyttä mustikkakeittoa (8kcal/100) eli näillä mennään. On ihanaa olla kun vatsa on tyhjä. Eikä nälkäkään juurikaan vaivaa. Se mikä nyt jännittää on se että läppärini ei jostain syystä lataa?! Eli laturissa taitaa olla jotain vikana ja akkukestoa jäljellä enää 2 tuntia. PELOTTAVAA.

Ällää en ole nähnyt sitten sunnuntain, mitä nyt eilen aamulla heitti mut kotiin ja tänään toi tosi pikaisesti hanskat, sei siltikään tunnu haluavan nähdä mua. Kaipa analysoin liikaa mutta tuntuu että ero saattaa olla edessä pikemmin kuin uskonkaan. Ahdistaa. Haluaisin että se kietoutuisi ympärilleni ja kiehnäisi kanssani samoin kuin minä ihastuksesta sekaisin teen. Pistin sille tänään viestiä että josko mentäisiin pulkkailemaan mutta tuo vastasi nyt noin puolentoista tunnin jälkeen että huomenna kun tänään menee synttärikahveilemaan. NIIN, siin ä lisä ahdistuksen aihetta minulle, mitä ihmettä hankin hälle synttärilahjaksi ideoita anyone?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti