torstai 3. maaliskuuta 2011

59.0/59.4 ?!

Okei. Nyt vituttaa. Heräsin Ällän luona ja loikkasin äitinsä vaa'alle, noh se näytti -300 eilisestä eli 59.0 mutta nyt kotona (en ole syönyt muuta kuin juustosiivun enkä juonut mitään) näytti oma vaaka +100g eilisestä ja vituttaa. Eilen tuli kyllä syötyä ihan liikaa eli;

desi jogurttia
mustikkakeittoa
subway vege 15cm
JA n. 1,5 desiä ranskalaisia kera ketsupin (Äl pakotti)

= 660 kaloria kiloklubin laskemana

Nohhh toivotaan että ranskisten suola se vain keräsi nestettä, mutta kai näillä kaloreilla pitäisi painon pudota ?! Lohduttakaa nyt joku, ja ei älkää anonyymit vaivautuko kertomaan terveellisestä laihdutuksesta.

Nyt on myös mun ja Ällän eka kriisi edessä ja se nostetaan iltapäivällä pöydälle. Elikkä ongelmat ovat minun puoleltani tällä kertaa. En kestä sitä kun Äl ei halua tehdä kanssani mitään, eilenkin istuttiin vain sen luona ja katsottiin telkkaria. Eikä siinä mitään tykkään telkkarin katsomisesta vähän liikaakin mutta jos sitä tekee poikaystävän kanssa niin haluan kuherrella ja kiehnätä ja pussailla ja hiplailla ja näin en istua sohvien kummassakin päässä kuin vanha aviopari sanomatta sanaakaan. En minä kavereidenikaan kanssa katso telkkaria turpa kiinni tuntitolkulla !! Sitten toinen on juuri tämä että hän ei ole puoliksikaan niin hulluna minuun kuin minä häneen ja haluaisin tuntea oloni halutuksi ja rakastetuksi ja tällä hetkellä tuntuu että joudun hakemalla hakemaan huomiotaan ja se on aina minkä joka haluaa nähdä ja näin. Joten ehkä vaadin liikaa kun toivon että joku olisi hulluna minuun, mutta hei kyllä mulla olis ottajia. Tuntuu että Ookin (ällän hyvä ystävä) haluaa minua enemmän nähdä ja antaa enemmän huomiota sillon ku ryypätään yhdessä kuin Äl. Et ärrinmurrin en tiedä mitä tehdä. Täytyy siis puhua ja sovittiin että puhutaan kun se pääsee töistä. Pitää oikein kirjottaa ylös että muistan mitä haluan sanoa.

Huoh no ainoa hyvä puoli on ettei ole nälkä eikä huvita myöskään noiden vaakalukemien jälkeen syödä.

Ja miksei ketään ikinä kommentoi prkl!

3 kommenttia:

  1. Toi on kyllä niin rasittavaa, että joskus kun syö ihan sika vähän/ei mitään niin paino ei tipu yhtään, ja joskus kun vetää puolikiloa paskaa se yhtäkkiä tippuu :/ mut noi oli luultavasti niitä nesteitä suolan takia eli no worries ! :)

    VastaaPoista
  2. Illalla jos yrittää syödä iltapalaksi jotain mahdollisimman vähähiilihydraattista vaihtoehtoa ja muutenkin kevyesti niin yleensä se aika hyvin pitää huolen että vaaka on seuraavana aamuna ystävä. Toimii mulla jos muutenkin olen päivän aikana pysynyt ruodussa.

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon kommenteista Fattie ja Nessa, ihanaa kun saa jotain palautetta :) Tänään olikin jo parempi päivä noin kahden teelitran ja vähäsuolaisen ruuan jälkeen ! Tsemppiä myös teille ja kiitos tosta vähähiilarivinkistä.

    VastaaPoista