perjantai 4. maaliskuuta 2011

58.2/58.5

Jeejeejee ihanaa paino laskenu kilon eilisestä! Ainakin Ällän äidin vaa'an mukaan joten lisäsin siihen varuiksi 300 grammaa koska en pääse omalle vaa'alleni tänään ennen kuin olen juonut/syönyt mitään. Eilen oli kiva ja kamala päivä. Eka Är tuli mun luo ja puhuttiin paljon ja pitkään niin musta ja Ällästä kuin laihdutuksesta. Sovittiin et alotetaan ensin kahden viikon tehopaastolla eli max 500 kaloria päivässä ja jos tämä menee yli niin seuraavana päivänä täyspaasto. Olen tosi motivoitunut ja ruokaa ei oikein tee enää mielikään. Sovittiin että kerran viikossa saa pitää boostipäivän jolloin saa syödä mitä haluaa ja miten paljon haluaa, mutta seuraavana päivänä taas boosti. Olen tosi onnellinen tästä painonlaskusta! Toivon todella et huomen oltais jo 57 puolella se olisi aivan ihanaa, koska sunnuntaina on eka boostipäivä kun menen kotiin syömään ja äiti laittaa kaikkia herkkuruokijani joten miksi sitä lähtisin välttelemään.

Noh sitten menin Ällän luo keskustelemaan, siitä mistä kerroin eilen ja se oli täysi katastrofi. Melkein erottiin ja en vieläkään tiedä oliko päätös pysyä yhdessä oikea. Hän sanoi ettei tunne kanssani oikein mitään suurta ja ihmeellistä ja ettei ole mitenkään erikoisen iloinen minut nähdessään ja näin kun kerroin siitä etten tunne oloani halutuksi ja muuta vastaavaa. Tuli todella petetty ja paska olo. Aloin miettimään että tykkääkö se musta ollenkaan ja lopulta sanoin että ehkä tarvit vaan jonkun ketä sut sytyttää ja kenestä et voi pitää näppejäsi erossa, ja siihen se vastasi että niin sinut. Joten en tiedä yhtään mitä ajatella tai tehdä. Ajattelin kuitenkin nyt olla näkemättä sitä ja ottamatta mitään yhteyttä kunnes hän itse sen tekee ja ymmärtää et sen elämä on paskaa ilman mua ja ettei tuu parempaa ja hienompaa ihmistä saamaan.

2 kommenttia:

  1. Aika ristiriitaista, ettei ole ilonen sut nähdessää mutta silti haluaa sut :o Itsellä vähän sama tilanne "En halua seurustella, mutta jos me jatketaan tätä, niin ei olla mustasukkaisia jos jommalla kummalla on joku, mutta ei mua kiinnosta kuin muut" <-- näin siis mulle sanottiin.

    VastaaPoista
  2. No todella ristiriitasta ! Mut nyt kun juttelin sen eksän kanssa niin ehkä ymmärrän tätä hiukan paremmin, tai et eksän näkemys oli et Äl haluaa olla rehellinen, sei kaunistele asioita tai hempeile eikä sano mitään mitä sei takrota eikä yritä tuntea enempää ku tuntee. Ja must tuntuu et se et ollaan nähty käytännös joka päivä on ajanu sen siihen ettei lempiruoka maistu päivittäin ja siks sanoi noin.

    Apua ompa tyly kommentti ! Fiksuhan ei tietenkään tommosta kattelis ja hakis uuden ihmisen tilalle mut itse olisin just niin heikko et mitä tahansa kunhan mun ei tarvi susta luopua. toivottavasti tilanne selviää johonkin suuntaan!

    VastaaPoista