keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

56.3

Eilinen meni kevyesti repsahdellessa mutta ei mitään liian pahaa kuitenkaan. Hiukan tuli karkkeja syötyä ehkä noin 150-200 kalorin edestä? ja yksi välipalapatukka 150 kcal muutoin pysyin suunnitelmissani ja olen todella ylpeä, en edes harkinnut herkkujen ostamista! Baarissa join tasan sen yhden lonkeron ja all was well. Oli myös todella hupi ilta kun kolme eri kansalaisuutta istui pöydässämme ja naurua piisasi. Mietin hetken josko oisin kävellyt kuusi kilometriä kotiin mutta jostain syystä en sitten jaksanut vaikka nyt harmittaa etten sitä tehnyt. Eli eilisen saldo 1300 kaloria max. Hiukan liikaa mutta ei ahdistavan paljon.

Tänään on paluu kouluun ja yksi kappale luentoja.. Ei yhtään maittaisi! Mutta pakko se on jotain tehdä elämällään eikä opintotukikaan juokse ellen ala nyt niitä pisteitä keräämään ja vauhdilla. Huoh, ei vaan motivoi yhtään! Haluaisin vaan karata taas maailmalle.

Päätin aloittaa kunnon kuurin nyt vapuksi. Tavoitteena olisi menettää neljä kiloa kuudessa viikossa, laskelmieni mukaan tämä vaatisi 1200 kaloria ruokaa päivässä. Aion käydä haasteeseen käsiksi Healthy Skinny Girlillä ja liikunnalla. Pyrin liikkumaan päivässä 200 kalorin edestä VÄHINTÄÄN mieluusti tietysti enemmän ja esimerkiksi perjantaina salilla kuluu varmasti enemmänkin. Liikuntana minulla on kävelyä koiran kanssa tunti päivittäin ja stepperillä polkemista mahdollisimman usein vähintään puoli tuntia kerrallaan (yleensä poljen tunnin niin että hiki tulee). Olen aivan äärimmäisen motivoitunut katseltuani höyhenen käyttäjien omia ennen jälkeen kuvia! Mielettömiä muutoksia jotka antaa ihan uutta pontta ja uskoa omaan projektiin. Olen tullut jo näin pitkälle, theres no going back!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti