perjantai 16. maaliskuuta 2012

55.9 !!

Jippijaijee! Riemun kiljahduksia 55 puolelle pääsystä ja sinusta uusi lukija!

Uskomaton fiilis olla tällä puolen viiskytlukua ja varsinkin kun on menkat päällä ja eilen illalla tuli syötyä iso salaatti juuri ennen nukkumaan menoa, toisaalta untahan en koko yönä saanut kiitos parin kahvikupin jotka tuli eilen päivällä ryystettyä.

Eilen olin käymässä Ässän luona, Ällän eksän, siinä on kyllä semmonen pala elävää thinspiraatiota että huhuh. Hän oli alkanut käymään elixian ryhmäliikuntatunneilla ja esitteli ylpeänä jo vatsan läpi kuultavia lihaksiaan. Ja pakko myöntää, kelpasihan sitä pyykkilautaa esitelläkin. Siitä sain kuitenkin innostusta ja inspiraatiota aloittaa itsekin kunnon liikunnan taistelussa läskiä vastaan. Kaikki te jotka olette matkaani seuranneet tiedätte etten ole suuri hien ja tuskan ystävä, mutta tähän on tuleva muutos! Tänään painelemme toverin kanssa salille ja hiki pintaan. Ensi viikolla alan käymään yliopiston sponsoroimilla ryhmä tunneilla mm, bodypumpia ja spinningiä ja sitten kerran tai kaksi viikossa salilla ja tämä on oleva suunnitelmani kilojen karistamiseksi. Tavoite vappuun mennessä on -4 mutta en ota sitä turhan vakavasti, kahden kilon pudotus on kuitenkin ehdoton! Ystäväni syntymäpäiväjuhliin on kolme viikkoa, yritän saada siihen mennessä itseni 54 kilon puolelle. Vappuun kuusi viikkoa joten neljä kiloa ei ole aivan epärealistinen tavoite. Seuraan tällä hetkellä löyhästi Healthy Skinny Girliä joka on ohjenuorani kaloreiden suhteen.

Ah ah tätä motivaatiota!

1 kommentti:

  1. moikka taas (:

    kiva kun oot taas alkanut kirjottamaan ja sulla vaikuttaa menevän tosi hyvin. jos millään viitsit, niin voisit melkeen tehdä ihan oman postauksen siitä intian reissusta! uskon että monta muutakin kiinnostaisi se. missä asuitte? miten hankitte asumuksen? miten söit? selvisitkö ilman sairastelua? mikä oli kivointa matkassa? paljon sulla oli tavaraa mukana?

    sini.

    VastaaPoista