lauantai 17. maaliskuuta 2012

55.8

Hee, hyvin menee tähän asti. Eilen rehkittiin kaksi tuntia salilla kaverin kanssa. Puolisen tuntia crossarilla, vartti soutua ja saman verran hölkkää plus kokovartalotreeni. Ah että teki hyvää! Ja innostuin liikunnasta ihan tosissani! Saa nähdä jos tuo liikunta keräsi nesteitä lihaksiin ja paino laskisi huomiseksi vieläkin enemmän.. Toivotaan!

Tänään suunnitelmissa stepata tunti ja katsella kaksinverroin inspiroiaa dieetit vaihtoon ohjelmaa jossa läski luonnollisesti reversenä ja laihuli thinspona. Illaksi taas töihin ja huomenna menen ehkä yksinäni sinne salille rehkimään! Kokeilin aamutöiden jälkeen koon 36 farkkushortseja ne menivät vaivatta kiinni ja näytin jopa hyvältä. Ihan mieletön fiilis, kyllä tästä vielä kesäkuntoon ponnistetaan, tällä kertaa onnistun. Suunnitelmana alkaa käymään 2-3 kertaa viikossa salilla ja sitten 2-3 kertaa joissakin ryhmäliikunnoissa (vaihtoehtoina; spinning, bodypump, bodycombat ja bodystep, mitä suosittelette?). Ruoat liikkuu tonnin tuntumassa minkä koen ihan sopivaksi. Nälkä ei ole, välillä pieniä mielitekoja muttei mitään vaarallista. Syön joka aamu hedelmäsalaatin jogurtilla ja muutenkin panostan kasvisten ja hedelmien saantiin sekä tummaan leipään.

Enää 200g jäljellä palkkapäivän tavoitepainoon, jos hyvältä näyttää (niinkuin näyttää huuhuurraa!) lasken tavoitetta 55.5. Aikaa on jäljellä 6 päivää, eiköhän tuo kolmisen sataa grammaa siinä ajassa saada hävitettyä!

2 kommenttia:

  1. Suosittelen esim. 2krt viikossa salitreeni, 1krt spinning, 1krt bodystep ja 1krt bodycombat:) !!

    VastaaPoista
  2. Combat on vaan jotain niin mahtavaa..siinä saa purettua agressiot ja rankka reeni samalla! Ehdottomasti paras noista, tosin kyllä step ja pump on kans hyviä.

    VastaaPoista