lauantai 31. maaliskuuta 2012

55.6

Heioa!

Täällä kipeänä porskutetaan ja olo on inha. Ainoa hyvä puoli tässä asiassa lienee se että en maista mitään eipä siis tee paljoa mieli syödäkään! Kävin äsken mielenkiinnosta vaa'alla ja se näytti 55.8 mikä on iltapainoksi huikean hyvä, toivon että aamulla olisi ronskisti pienempi. Kilo matkaa viikon päässä siintävään tavoitteeseen. Mahdankohan onnistua, pakkohan se on! Haluan näyttää hyvältä ja kerrankin vihdoinkin päästä siihen kesäkuntoon!

Olen alkanut suunnittelemaan uutta tatuointia, tai itseasiassa varasin jo suunnitteluajankin studiolle, hups. Se tulee olemaan ihan mielettömän hieno maalauksellinen kettu pohkeeseeni. Aiai rahaa menee ja äiti itkee mutta minkäs teet! Käyn ensi viikolla jutustelemassa siitä liikkeessä ja sitten saamme nähdä miksi päiväksi saan ajan ja minkä painotavoitteen otan siihen päivään mennessä. Nyrkkisääntö on että 54,3 olisi maksimi mitä sillon painaisin. Tositosi onnellinen olisin jos pääsisin 53 kiloon. Kauheasti en voi tavoitetta vielä laittaa kun se aika voikin olla yllättävän pian. Enää kuukausi aikaa pudottaa painoa ja minulla on vapputavoitteeseen vielä hmm 3 kiloa :S


ps, aloin kirjoittamaan henkilökohtaisempaa blogia mikä kertoo enemmän kaikenlaisista unelmista ja ajatuksista ja matkustamisesta ja jokapäiväisestä elämästä joita päässäni pyörii jotka eivät pyöri sh;n ja laihdutuksen ympärillä, jos kiinnostaa pistäkää kommenttina sähköpostiosoitteenne niin lähetän blogin osoitteen :)

2 kommenttia: