torstai 21. heinäkuuta 2011

Näitä ruuanhimojaaaa

Huhhei juuri kun pääsin kehuskelemasta uudella rautaisella itsekurillani ja ruuanhimottomuudellani niin eiköhän ole järkyttävät mieliteot pyörineet päässäni koko päivän! Tekisi ihan järkyttävästi mieli suklaata ahh namnamnam mutta jotenkaan kun tiedän etten voisi syödä sitä vaan pitäisi keskittyä sylkemään suurin osa veks vie sitä himoa pois. Mut jos silti pyöräilisin tuonne kauppaan kun siellä oli suklaatarjouskin niin ei tuis ees kalliiksi.. Ja kai nyt silloin tällöin saa vähän chewspittailla? Eh ketä minä kuvittelen huijaavani.

Haluan olla iloinen ja kaunis
Itsevarma
Huoleton
Seksikäs
En murehtia mitään
Lapsi
Suloinen
Hullu

En halua olla valittava taakka kenellekään.

2 kommenttia:

  1. Protskuihin panostaminen vois auttaa, kun se pitää niin hyvin nälkää ja yleensä kontrolloi myös himoja, ja tietty painoakin on helpompi kontrolloida/pudottaa - vs. suuret määrät hiilareita jotka ei pidä hyvin nälkää ja nostaa liikaa verensokeria -> tulee himoja.

    VastaaPoista
  2. Nessa, kiitos vinkistä! Sama tuli itsellenikin eilen mieleen ja lorautin puoli purkkia raejuustoa kasvissosekeittooni. Uskon myös että saattaa olla rasvan puutteesta kyse ainakin kiloklubi vähän vihjaili että lisää hyviä rasvoja kaivattaisiin. Eli rasvaa ja protskuja tähän masuun.

    VastaaPoista