perjantai 22. heinäkuuta 2011

62.4

Jep eli eilen tuli sitten taisteltua mielihalujen kanssa niin pitkään että lopuksi lähdin polkemaan kauppaan, valitsin sentään kompensaatioksi hieman kauempana sijaitsevan putiikin jottai saisin edes hieman liikuntaa. Nessa tuossa kommentoikin edelliseen postaukseen että pitäisi panostaa protskuihin ja tästä olen täysin sama mieltä, siispä lounaaksi lykkään täysjyväpastani sekaan aimo annoksen vihreitä papuja ja lusikallisen öljyistä, vihreää pestoa. Tänään ongelmia laihdutukselle tuottanee ystäväni Ässän tapaaminen joka on kova poika kokkaamaan kaikkia ihan uskomattomia kasvisherkkuja ja toivon ettei hän nyt loihdi niitä kiusakseni. Tänään en aio missään nimessä ryypätä ja toivon että vältyn siltä kohtalolta huomennakin. Ahdistaa ihan suunnattomasti painaa näin paljon, haluaisin jo edes 60 kiloon ja mahdollisimman nopeasti alle, ällöttää ja ahdistaa ja olo on koko ajan turpea ja pullea. Toivon että maltillinen laihdutus johon olen nyt pakotettu tuottaisi toivottua ja pysyvää tulosta sekä hillitsisi ahmimiskohtauksia. Bläöäh surkea postaus, en nyt vain oikein osaa sanoa mitään mistään tai mihinkään.

3 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Itse olen aika hyvin päässyt himoista ihan vaan sokerista ja nopeista hiilareista luopumalla, vaik kyl munkin tekee välillä mieli herkkuja. Oon huomannut et herkkuihin voi olla sekä fyysinen että henkinen, emotionaalinen addiktio. Jälkimmäistä vastaan nyt sit taistellaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)! Jep mullakin enempi itseni lohduttamista ja palkitsemista tämä herkkuhimo ja milläs sitä sitten päivän päätteeksi itseään hemmottelisi ellei ruualla?

    VastaaPoista
  3. Liityin lukijaks:) käyks tsekkaa munki laihutusblogin?:) http://alwaysthefatone.blogspot.com/

    VastaaPoista