maanantai 18. heinäkuuta 2011

63.6 MITÄ?!

Joku ihme turvotus tunki päälle jostain helvetistä. Ja tervetuloa uusi lukija <3 Eilen oltiin Ällän äidin kanssa syömässä lounasta ja söin tomaattiparsarisoton joka oli aika valtaisa ja sitten aamupalaksi leivän ja banaanin ja illalla vielä nakkisoppaa ja paino oli pompannut kilon ylöspäin?! Tuossa ei vain voi tai ainakaan saa 0lla yli 1500 kaloria.. Tänään aamu aloitettu aamupuurolla, leivällä ja teellä. Lounaaksi nakkisoppaa ja illalla syön varmaan jotain ystäväni Veen luona jota menen tapailemaan vanhaan kotikuntaani. Mikä helvetti siinä mahtaa olla etten enää laihdu, ennen lähti nestekilot päivässä parissa ihan kevyesti mutta nyt tuntuu ettei mikään onnistu edes viikon kiltin syömisen jälkeen. Tavoitteeni on syödä terveellisesti ja noin 1300 kaloria mutta 1500 on maximi. Ahdistaa hiukan tälläinen terveellinen laihduttaminen mutta pakko tyytyä siihen kun nyt asun tuon miehekkeen kanssa. Hän ei vieläkään halua seurustella kanssani ja se masentaa miksen kelpaa?! Ei ole kuulemma kyse minusta vaan hänestä, huoh miten klassista! Joka tapauksessa hän paijaa ja halii ja hellittelee ja kullittelee ja tykkää joten kai voin vain hyvin mielin olla onnellinen :) Varsinkin kun varattiin liput intiaaaaaaaaan <3

4 kommenttia:

  1. Omasta kokemuksesta voin kertoa että kun mies saa sulta jo kaiken mitä saisi sulta tyttöystävänä, niin miksi se enää haluaisi kunnolla sitoutuakaan kun ei sen tarvi.. karua, mutta niin usein täysin totta. mulla kävi noin noin 1,5v sitten ja yhtäkkiä jätkä vaan lähti meneen, sanomatta mitään, kävi paneskeleen yhtä mun kaveria joka sekin luuli että ne rupes seurustelemaan ja sitten ottikin lennossa aivan toisen muijan ja kihlautui sen kanssa muutaman kuukauden "hengailun" jälkeen.. että miehet on aika sikoja.

    Ja mitä laihdutukseen tulee, luulen että sun pitäis lisätä liikuntaa ja vähentää ainakin jonkin verran alkoholia edes vähäksi aikaa.

    VastaaPoista
  2. Heh ei ne syödyt kalorit näy vaa'assa vielä seuraavana aamuna vaikka söisit 7000 kaloria yhden päivän aikana, lyhyessä ajassa tapahtuvat painon muutokset on peräisin ruuan painosta ja kropan nesteistä.

    VastaaPoista
  3. Nessa; jep tätä pelkäsin myös aluksi et kyse on juuri siitä et hän saa kaiken ja minä en mitään. Nyt kuitenkin alan uskomaan että se on pelkkää sitoutumiskammoa kun kuitenkin poika vie minua sukujuhliin ja porukoilleen kotiin jatkuvasti ja kaikin puolin ollaan kuin seurusteltaisiin mutta sitä sanaa ei vain saa sanoa. Tiedä sitten häntä...?! Liikuntaa joo pitäisi ehdottomasti lisätä, tällä hetkellä en oikein tee muuta kuin pyöräile keskustaan kerran kaksi päivässä (5km) ja alkoholia olen nyt nauttinut pelkästään sallittujen kalorien rajoissa ja itseasiassa edellispäivänä päätimme molemmat Ällän kanssa että saa riittää ainakin Intiaan asti olla juomatta kun ei se edes enää ole hauskaa.

    Karmakills, jep tiedetään mutta painaa se silti mielen aina matalaksi ;)

    VastaaPoista
  4. No, onneksi ei ainakaan sua "kaapissa piilottele", ehkäpä siis on rehellistä toivoa vielä että olette vielä virallinen pari.. :)

    VastaaPoista