torstai 28. heinäkuuta 2011

62.8

Nesteitä pamahti tuon verran ilmeisesti eilisestä hullun rasvaisesta ja suolaisesta ateriasta. Olimme tosiaan ravintolassa syömässä ja itse nautiskelin porsaankyljestä muutamalla rosmariiniperunalla höystettynä ai ai olipas kyllä herkkua mutta lautaselle oli kaadettu sekä runsas mälli majoneesia että varmaan litra öljyistä kastiketta joten kaloreita pamahteli kuin sieniä sateella. Laskujeni mukaan ei kuitenkaan eilen menny kalorit lihomisen puolelle yli. Eli siis 1700-1800 veikkaisin että plakkariin tuli eli sen verran kuin saisin syödäkin jos en laihduttaisi joten eipä maailma siihen kaadu. Nyt vain runsaasti vihreetä teetä että saadaan nesteet liikkeelle ja suolet laulamahan! Päivällinen meni muuten oikein hyvin ja nuo lontoon serkut olivat todella lystejä tapauksia.

Juteltiin myös eilen Ällän kanssa tästä suhteestamme ja siitä kun hän kieltäytyy seurustelemasta kanssani. Hän sai selvitettyä ajatuksiaan minulle ihan uudella tavalla mikä lämmitti mieltäni. Koska hänen mielessään seurustelu on niin vakavaa että sen tulee johtaa siihen että kuollaan käsi kädessä ja siksi häntä ahdistaa ja pelottaa ja hänen mielestään emme tarvitse sellaisia määrityksiä vaan nyt saamme ihan oikeasti miettiä että haluammeko olla toiselle uskollisia ja välittää toisistamme oikeasti. Se oli jollain tapaa hyvin kauniisti sanottu ja olen taas onnellinen. Ja hän myöskin totesi kuitenkin viittaavan minuun tyttöystävänä esimerkiksi tuntemattomien ihmisten kesken ja se lämmitti todella.

1 kommentti:

  1. Mun kaverilla oli yksi tuollainen säätö meneillään. Ja tämä mies selitti lähes samoin sanoin, miksei halua seurustella. Selvisi kuitenkin, että samaan aikaan pani ties ketä ja pian alkoikin seurustella toisen tytön kanssa (mikä ei tietenkään estänyt herraa yhä panemasta kaikkea mikä liikkuu). Toivottavasti sulle ei käy noin.

    VastaaPoista