keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

62.0

Hei tervetuloa uusi lukija!

Eli 8 päivässä nyt pudonnut kilo, mikä on hieman huolestuttavaa koska kai siitä nyt edes osa oli nesteitä ja miksi siis niin kovin hidas tahti? No pääasia kai on että suunta on alaspäin. Ällän kanssa asumisessa on se hyvä puoli että olen saanut jotain järkeä syömiseeni laadullisesti ja määrällisesti. Aamut aloitan aina pienellä kulhollisella puuroa ja marjoja sekä leivällä jonka päällä tomaattia ja salaattia, lounaalla/päivällisellä perunaa/kaurariisiseosta, vihanneksia, papuja, raejuustoa, soijapaloja tai vaikkapa munakas. Iltapalaksi saatan syödä suklaapatukan tai vanukkaan ja leivän. Näillä eväillä kokoilen noin 1500 kaloria kokoon joka päivä tähdäten kuitenkin siihen 1300. Tänään tosin saattaa mennä yli sillä tiedossa joku perhepäivällinen jälleen kerran kera Ällän family, joten syötävä on mitä pötyä pöydässä sitten pönöttääkin garh. Myöskin vähän ummetusta ilmassa kun ei ole noita kuituja ihan tarpeeksi tullut viime aikoina joten sillä pitäisi tehdä jotain. Jos jaksaisi. Ärsyttää kun pidän täällä kodista ihan hulluna huolta sen verran kuin kykenen tässä kaaoksessa mutta Äl ei tunnu yhtään arvostavan sitä saatika että tekisi itse jotain järjestyksen ylläpitämiseksi mikä harmittaa, lähinnä siksi että kun palaan töihin kuka täällä sitten pitää kaikesta huolen! Sosiaalinen elämäni tulee muuten kokemaan rajuja muutoksia, työpäiväni muuttuu kestämään aamupäivän yhdestä iltaysiin... Burn out here i come!

2 kommenttia:

  1. Kokeile leseitä? Itse syön Sydänystävän vehnäleseitä joissa on kuitua 4,8g per 10g (kuivapaino) eli helpompi saada kuitua sitä kautta kuin vaikka ahtamalla ruisleipää josta tulee paljon enemmän hiilareita ja kaloreita kans. Tosin onhan tuossakin ahtamista jos ei tykkää leseistä/puurosta kuten minä, mut upotan rasvattomaan mehukeittoon.. :D ja maha toimii 2x päivässä, aamulla ja illalla, ja paino on pudonnut kun aloitin leseiden syönnin viime viikolla pitkän jumituksen jälkeen!

    Miehistä kummasti sukeutuu kiittämättömiä sikoja kun nainen tulee talouteen ja pitää siitä enemmän huolta, ne ei edes viitsi tajuta ja arvostaa miten se talous pyörii, raapivat vaan persettä ja sitten jos nainen ei teekään jotain, kehtaavat huomauttaa asiasta eikä mielessä käy tehdä itsekin jotain. Okei, vähän kärjistettyä mutta tätäkin on tullut todistettua jonkuseen kertaan! Miehet.. can't live with them, can't live without them.

    VastaaPoista
  2. Hei hyvä pointti noi leseet, sekoittelinkin niitä joskus oikein urakalla puuron sekaan ja toimi kyllä, täytyykin käydä kalastamassa kaupasta! Ja sinäpä sen sanoit, mitkä energiavarat naisilla olisikaan ottaa käyttöönsä ellei ne menis aina joko miesten ajattelemiseen tai hyysäämiseen!

    VastaaPoista