perjantai 20. elokuuta 2010

56.9

Hoh, paino hiponut 57kg nyt jo kolme päivää. Ja tänään sitten repsahdinkin ahmiskelemaan :( Ostin hieman pähkinöitä (au naturell, terveellistä rasvaa hyvä minä!) tyydyttyneitä rasvoja pursuavan croissant- valmistaikinapurkin (niiiin hyvää) ja hieman irtokarkkeja. Tekisi mieli spitata nuo karkit edes niin päivä olisi vielä pelastettavissa.. En tiedä mikä tähän repsahdukseen johti, olen syönyt riittävästi (1300-1500 kcal päivässä) ja jopa suhteellisen tasapainoisesti mutta silti vaan tuli semmonen BED-olo ja teki mieli kaapata kaupan karkkiosasto kanssani kotiin. Noh ei se aina ole niin helppoa. Tästä noustaan taas ja huomenna on uusi päivä.

Siitä talosta johon törmäsin ei ole toistaiseksi kuulunut mitään, eilen odotin soittoa - turhaan. Varmaan tänään ottavat yhteyttä ja sovitaan noista korvauksista, en sitten tiedä että jääkö tilille mitään tämän episodin jälkeen. Nimittäin ensi viikolla pitäisi tatuointi käydä värityttämässä kun ei tämmösen keskeneräisen kanssa oo niin kiva tepastella ja sitten tämä kaaracrashskenaario tulee tilitettäväksi. Auto ilmeisesti kärsi pienesti kuitenkin eli ehkä pitää puskuri vaihtaa huoh. Raportoin.

Eilen tein todellisen löydön! Vein roskia R;än pakotettua ja kas kummaa joku mielenvikainen oli halunnut päästä hienosta tummasta puusta valmistetusta pöydästään eroon ja oli dumpannut sen roskisten viereen, juoksin oitis takaisin ja hain R;än kantoavuksi ja vihdoin meillä on oikea keittiönpöytä! Ollaan muutenkin saatu vähän sisustettua tätä paikkaa :) Ostin kirpparilta uuden ihanan pörheän, viininpunaisen maton ja sokokselta avaintaulun (vihdoin!).

JA! Meille tulee ehkä kissanpentu <3 Olen pahoillani jos kerroin jo edellisessä postauksessa. Kun sillä mun yläastekaverilla on niitä pentuja niin ehkä ostetaan yks niistä! Ah se olisi niin hauskaa vihdoin saada joku karvainen kaveri jonka kanssa voi olla vuorovaikutuksessa hieman enemmän kuin tuon kilpikonnan.. Aion opettaa sille paljon temppuja ja siitä tulee siistein kissa ikinä. R on vaan huolissaan siitä että kissasta tulee paljon menoja, mutta enpä sanoisi niinkään enemmän iloa kuitenkin! Ja R;kin on kamala kissahullu (minä enempi koirien perään) joten luulisi suostuvan. Otin jo selvää että taloyhtiössäkään ei tehdä mitään ilman laadun tarkastuksia, joten ketään ei saa tietää että meillä pieni maukusti elelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti