tiistai 17. elokuuta 2010

56.5

Huhuh, nyt ei enää muuta kun naurata toi talokolari, oon onneksi onnistunut kääntämään katseen positiivisempiin asioihin. Ainoa että niin hervottomasti hävettää kyllä sen auton puolesta, kun ei ollut oma. Mutta talon omistajien kanssa oli helppo keskustella ja arvion saan tosiaan loppuviikosta ja kun se on alta pois voin unohtaa koko jutun - niin paitsi sen auton. Huoh. Mutta eiköhän tämäkin aikanaan helpota. R;n pikkuveli veteli oman kaverinsa auton ryttyyn, peruuttamalla puuta päin ja sai siihen 500 euroa kulutettua. Joten eiköhän perhe M;llä riitä ymmärrystä :D Muutenkin kyllä parhaat appivanhemmat mitä voisin ikimaailmassa kuvitella. Kun vietiin autoa sinne ja tulen itkien ulos pyytämään anteeksi tuli heidän äitinsä heti halaamaan minua ja lohduttamaan ja samoin isä taputti olalle ja vakuutteli ettei siinä mitään. Onneksi ei sentään ole millään tavalla arvokas auto.

Tänään edessä kirpparikierros sen samaisen yläastekaverin S;än ja hänen poikaystävänsä kanssa joista kirjoittelin. Tilillä tosin on surkeat 30e mutta eiköhän sieltä jotain kuitenkin löydy :) Ja periaatteessa pärjäisin loppuviikon hyvin rahattakin, onhan mulla kaapit kuivaruokaa täynnä ja jääkaappikin ihan hyvässä lihassa.

Juttelin eilen myös sen irlantilaisen R;än kanssa jonka luona vierailin kesän alussa, ja hän tulee vastavisiitille syyskuun toisella viikolla ! Tosi hauskaa vaihtelua ja tulee varmaan hauskat pari päivää :) On niin eläväinen kaveri hän.

Muttamutta, blogin ytimeen eli laihdutukseen. Samassa suossa tarvotaan kuin ennenkin, pudottaminen on todella hidasta kun kerta olen normaalipainossa. Mutta taistella täytyy jaksaa, sitten se on tehty eikä ikinä enää! Tavoitehan on 50-53 kg riippuen ulkonäöstäni. En halua olla mallilaiha vaan sellainen laih ja naisellinen. Lihaksiahan minulla ei ole joten joudun ottamaan vähän alhaisemman painotavoitteen kuin muut pituiseni laihduttajat jotka taas harrastavat aktiivisesti lihaskuntoa mitä en voi sietää.

Olisi kiva saada jotain palautetta blogista, oletteko tyytyväisiä nykyiseen tyyliin ? Tylsityttääkö kun kerron tavallisesta joka päiväisestä elämästäni ? Pitäisikö olla enempi laihduttamisesta vai mitä ? Aktivoitukaa ystävät !

6 kommenttia:

  1. Heips!
    Eksyin sun blogiin blogilistan kautta ihan
    vahingossa ja varmasti olet saanut näitä "neuvovia" kommentteja aiemminkin, mutta ajattelin vinkata ihan näin laihduttajan näkökulmasta muutaman jutskan :) Tarkotus ei ole mitenkään neuvoa tai paasata, kunhan vaan kerron tylsyyttäni :)

    Suurin ongelma meidän naisten laihduttamisprosesseissa on se, että oikeasti syödään ihan liian vähän! Ja jos syödään joskus vähän enemmän ja vaaka heittelee yhtäkkiä parikin kiloa luullaan, että apuapuaapua, oon lihonnu. Vaikka järjellä ajatellessa eihän päivässä nyt voi syödä kolmen kilon verran ruokaa (3*7000 kcal).
    Pitäisi muistaa syödä tarpeeksi ja paljon paljon protskuja illalla, sillä porkkanat ja jogurtit ja kaikki hiilarit vain keräävät nestettä ja nukkuessa sinähän et hiilareita edes käytä, vaan proteiineja ja rasvoja. eikö :)
    Eikä kukaan välttämättä halua liian vähäisellä syömisellä laittaa aineenvaihduntaansa pysähdyksiin. Ja ei, veden juominen ei sitä pidä käynnissä, vaikka monessa paikassa lukee niin :)

    Ihmiskroppa on viisas. Eihän se tietenkään halua luopua varastoistaan ja pistää vielä tiukemmin hanttiin kun ruokamäärää vähennetään.

    Kannattaa kokeilla vaihtaa iltapalaksi vaikka muutaman munan munakas ja kinkkupala.
    Tai vaikka maitorahkaa.
    Ja jos hiilareita pitää syödä, niin kannattaa ajoittaa ne aamuun.
    Loppujen lopuksi kalorimäärällä ei ole merkitystä laihduttamisessa, vaan sillä, mihin aikaan mitäkin ruokaa syöt :) Usko pois, seon totta! Ja näillä vinkeillä ei laihdu lihaksista, vaan läskistä. Eihän kukaan haluaisi lihaksiaan laihduttaa, jolloin aineenvaihunta vähenee entisestään!

    Tsemppiä tavoitteeseen nyt kuitenkin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi anonyymi :)! Olen todellakin samaa mieltä, ja olenkin koittanut reippaasti syödä vähintään 1300 kaloria päivässä etten joutuisi säästöliekkikierteeseen joka tuhoaa sitten kyllä kaiken ja on vaikea katkaista juuri tuon lihomisen pelon takia. Tuo olikin mielenkiintoinen tieto iltapalaprotskuista, siitä en ollut ennen kuullut mutta kuulostaa fiksulta ja järkevältä kiitos vinkistä :)! Ja en todellakaan halua lihaksiani laihduttaa pois siksipä vaikka välillä tulee ihan luonnostaan vähempikalorisempia päivä, tasautuvat ne taas seuraavana.

    VastaaPoista
  3. Mua ainakin kiinnostaisi nähdä kuvia susta kun ainakin painon perusteella olet jo melko hoikassa kunnossa. Eli ihan siis sellaisia mistä sua ei kuitenkaan voi tunnistaa.

    Tykkään sun tyylistä kirjoittaa, käsittelet laihdutusta mut sit puhut myös muista aiheista mikä on ehdottomasti hyvä juttu!:) Seurasin aiemmin useampia laihdutusblogeja mut nyt vain tätä sun kun pidempään seurattuna niistä muista meni mielenkiinto.

    VastaaPoista
  4. Kiitos paljon palautteesta Jade :) Olen itsekin samaa mieltä että siihen samaan pälpätykseen kaloreista ja siitä miten ahdistaa ja mitä on syönyt kyllä kyllästyy melko nopeasti, siksi olenkin yrittänyt poimia elämästäni muita kiinnostavia juttuja kerrottavaksi. Olisi mielenkiintoista laittaa kuvia, pitää vaan saada tuo kamera toimimaan kun siinä on joku lens error koko ajan. Olisi tosiaan kiva saada muita mielipiteitä kuin oma kaiken näkevä ja tuomitseva silmä :)

    VastaaPoista
  5. Ainakin itse tykkäilen nykyisestä tyylistä :) ja toi otsikointi painon mukaan on kiva! ps. 50 kg on todella vähän verraten pituuteesi. Voimia <3

    VastaaPoista
  6. Lilla Li, kiitos kommentistasi :) Juu en vielä tiedä sitä tulevaa ihannepainoa ennen kuin siinä olen! Tällä pituudella alipainon raja on muistaakseeni noin 48kg ja alle viidenkympin en todellakaan aio mennä ! Monella vaan ne lihakset painaa enemmän jolloin ne näyttää timmimmältä samassa painossa kuin minä, siitä tuo alempi tavoite. Mutta en todellakaan aio ajaa itseäni uudestaan syömishäiriön syvyyksiin, siitä ei ole pelkoa. Kiitos paljon<3

    VastaaPoista