sunnuntai 1. elokuuta 2010

56.9

Tervetuloa uusi lukija :> J

jippii... kai. Olenhan minä hirmuisen iloinen tuosta laskusta, mutta tiedän että se johtuu tasan siitä kun en ole jaksanut syödä tarpeeksi kipeänä ollessani. Joten taas ehkäpä jo tänään kun syön normisti, hyppää paino huomenissa jo sinne 57,5 ainakin. Masentaa pirusti, olen tehnyt niin kovasti töitä laihtumisen eteen, olen tosissani pysynyt kaloreissa ja harrastanut liikuntaa melkein 6 tuntia viikossa, mikä on itseltäni paljon ja silti tuloksia vain ei näy. Sama pötsi möllöttelee paikoillaan enkä ikinä mahdu tavoitehousuihini joita niin rakastan, olisi vaan suosiolla pitänyt ottaa kokoa 38. Vaan olisiko se ollut tietoinen luovutus ? Luin you got 40 days bitches -blogia, jossa kaksi tyttöä laihdutti kilpaa 40 päivän ajan, ja toinen oli kyennyt normaaliin ruokavalioon siirtyessäänkin pitämään nykypainonsa. Houkutteleva ajatus mutta tiedän mihin ahmimiseen se itselläni johtaisi ja säästöliekki todennäköisesti paukahtaisi päälle niin että kun siirtyisin syömään enempi tulisivat kilot tuplana takaisin ja se on riski jota en voi ottaa. En kertakaikkisesti ymmärrä mikä kehossani on vikana, puolen vuoden aikana olen saanut säälittävät 9 kiloa pois. Plääh.

2 kommenttia:

  1. On 9 kiloa parempi kuin ei mitää! Ja olisithan sä voinut puolessa vuodessa pahimmassa tapauksessa lihoakin, joten ole vain tyytyväinen! :)

    VastaaPoista
  2. Nojoo, Nada oot totta kai oikeessa :) Oishan sitä entisillä syömistottumuksilla tullut varmaan saman verran lisää! Ärsyttää vaan kun alussa oli niin helppoa ja nyt ei laske jos erehtyy syömään yhtään mitään.

    VastaaPoista