maanantai 9. elokuuta 2010

56,4 ! (eilen 56.6)

Ihan ihka aamulla kun töihin lähdin painelemaan siinä puoli kuudelta niin paino näytti 57,1 kun tuli illalla vedettyä yksi light siideri ja ainakin puoli kiloa porkkanoita ja kurkkua dipillä höystettynä. Töissä ehti kuitenkin mukavasti sulaa ja palatessani kotiin näytti paino jo 700 g vähemmän vaikka aamiaiseksi olin syönyt banaanin ja lasin vettä! Kylläpä se nyt lähti vihdoin putoamaan ja vauhdilla! Kumpa huomen aamulla ei enää edes käytäisi siellä 57 kilon kohdilla, pitää olla tarkkana noitten iltasyömisten kanssa kertakaikkisesti.

Suunnittelin että tänään olisin aloittanut kokkailemaan paljon terveellistä ruokaa ja kokeilemaan kiloklubin herkullisia ohjeita, vaan ohoh tilillä vitonen ja unohdin verkkopankin käyttäjätunnuksen :D No huomenna onneksi palkkapäivä.

Tuntuu tosi oudolta olla täällä kotona kun R on reisussa! Vaikka kyllä se yleensä viettääkin päivän aina jossain hommissa ja olen tottunut olemaan päivisin yksin niin on se silti outo tunne mennä yksin nukkumaan ja päättäää ihan itse mitä syödään ja koska ja mihin aikaan nukun jne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti