sunnuntai 15. elokuuta 2010

56.5

Täällä menee oikein kivasti. Käytiin eilen R;än kanssa vanhan yläastekaverin ja hänen avokkinsa luona ja oli tosi mukava ilta! Heillä on neljä kissaa ja nyt oli kasa pentujakin putkahtanut maailmaan kuukausi sitten. Kyllä siinä tälläisen eläinrakkaan sydämestä tipahti kyynel ja huomasin kääntäväni katseeni R;ään ja anomaan "voidaaksme ottaa kissa". R on itse todellinen kissafani, joten ei kai muutoin sitä vastusta paitsi että hän pelkää että siitä koituu vaan lisää menoja samalla kun tulot laskee talven tullen ja töiden vähetessä. Mutta enköhän saa hänet pehmitettyä, ongelmana on tietysti myös se että elämme antilemmikki-talossa jossa ei saisi lemmikkejä olla laisinkaan, mutta kyllä meillä täällä on yksi salakuljetettu kilpikonna joten eiköhän kisulikin perheeseen mahtuisi huomaamattomasti :D Ystävälläni S;llä oli niin uskomattoman kaunis ja ihana koti! Nyt tekee kovasti mieli sisustaa ja tehdä jotain tälle meidän "opiskelijoitaollaanjaotettiinmitäsaatiin" -kämpälle. Olisi kiva ostaa ainakin parit uudet verhot, matto ja pikku koristetilpehööriä! Jospa aloittaisin huomenna avaintaulusta !

Olen syönyt tosi vähän R;än ollessa kotona kun en ole jaksanut itselleni alkaa vääntämään ruokaa kun se on syönyt jossain kotona tai kaverinsa kanssa niin minä olen sitten tyytynyt leipään. Mutta eipä tuo mitään, pianpa taas palaan normaaliin rytmiin ja tasoittuu.

Meidän hullu huutava esimies lähti toiseen firmaan. Ja kyllä on outo olo. Meillä oli oikea viha-rakkaussuhde sen vanhan mummon kanssa. Välillä se tuli mulle avautumaan joka asiasta ja kertoi lukuisia hullun hauskoja tarinoita ja juttuja joille sai aina nauraa. Seuraavana hetkenä se taas karjui ja huusi pää punaisena kuinka olemme maailman surkeimmat siivojat ja meistä ei ole mihinkään, tuhansilla kirosanoilla höystettynä. Uusi esimiehemme vaikuttaa hieman omituiselta, vanha esimies kutsui häntä kääpiösnautseriksi ! Se kertonee kaiken.. Huomenna nähdään miten hommat lähtee käyntiin ilman rakasta vankilamummoamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti