sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Miksi?

Taas
eilen tuli seottua ja syötyä vielä kaksi euron juustoa ja juotua pullo lightsiideriä. Vain koska hyväntahtoinen, kultainen ja kiltti poikaystäväni oli minulle tuonut ja halusi hemmotella. En voinut olla syömättä. Tänä aamuna vaaka näyttikin sitten 60.1 kg, ja ahdistus on suuri. Eilen paino laski kolmesataa grammaa kolmessa tunnissa (kun en syönyt) joten odotan nyt kolme tuntia ennen kun punnitsen uudestaan josko vaikka luku laskisi hieman. Joka kerta kun minun tekee mieli syödä aion odottaa tunnin ja sen jälkeen harkita uudestaan, tarvitseeko minun todella syödä vai tekeekö taas vain mieli paskaa. Olen myös päättänyt että 7 jälkeen ei syödä enää mitään, muuten aamupaino nousee liikaa kun ruoka ei ehdi kunnolla sulamaan.


Mikä ruuassa on, on niin helppoa olla esimerkiksi liikkumatta, harrastamatta seksiä, juomatta alkoholia jne, mutta heti kun ruuasta on kyse niin kaikki itsekuri horjuu kuin tuulisella sillalla. Ehkä toi tunnin odottaminen aina, auttaisi itsekurin rakentamiseen. En halua syömishäiriötä ja siitä johtuvaa masennusta. Tiedän että moinen kiihottaisi lukijoiden uteliaisuutta, mutta en halua haluan vain laihtua todella nopeasti. Tulla täydelliseksi kesään mennessä. Omistin (taino omistan) ahmimishäiriön, joka pilasi vartaloni. Onneksi yhteisen kämpän myötä se on helpottanut, en voisi ikinä syödä poikaystäväni edessä sellaisia vuoria makeaa mitä ennen vetelin vailla huolia. Toisaalta nytkin kaapissa mulkoilee karkkipussi ja suklaalevy jotka jotenkin yritän karkottaa mielestäni. Ehkä viinirypäleitä voisin syödä, niissäkin aivan liikaa kaloreita. Jäädytetty jugurtti muutaman tunnin päästä ? ehkä.

3 kommenttia:

  1. Itselläni on tuo kyseinen ahmimishäiriö ja se tuhoaa, ja toisinaan se repii mielenterveyttä niin paljon. Varsinkin kun sitä ei hallitse ollenkaan..
    Muista että laihdutus ei kaadu yhteen taikka edes kahteen hamppariin. Otat itseäsi niskasta kiinni ja lenkille. Ja seuraavana päivänä syöt kevyemmin.. Voimia! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon Maddyel, vertaistuki on vertaansa vailla ! Mulla meni tosi pitkään että sain tän edes jonkinlaiseen kontrolliin, tapana oli syödä joka ilta jonkun tv-ohjelman parissa ainakin pari lautasellista jotain ihanaa hiilarisotkua niin kuin spagettikastiketta ja palan painikkeeksi pussi irtokarkkeja ja levy fazerin sinistä. Itseasiassa nytkin alkaa kuola valumaan kun edes ajattelen moista! Kiitos tuestasi, olet aivan oikeassa yksi päivä sinne tai tänne kokonaisuus ratkaisee! Voimia sinullekin ja kiitos :)!

    VastaaPoista
  3. kannattaa muuten syödä ruisjuustoja, jos ylipäätään tulee niihin kajottua. ees vähän paremmat ravintoarvot :)

    VastaaPoista