lauantai 20. maaliskuuta 2010

The first day of my life,

Olen 163cm pitkä, ylin painoni on ollut 69 kiloa viime keväänä. Tammikuussa aloitin laihdutuksen 66.2 kilosta alaspäin tarkoituksena päästä ennen kesää ainakin siihen 55. Loin tämän blogin saadakseni motivaatiota ja inspiraatiota hankkeeseeni. Kiloklubissa tarkkailen kaikkea syömääni tiiviisti ja olen päivittäin syönyt noin 1000 kaloria. Alkaa tuntua että pitää vähentää koska paino ei putoa enää tarpeeksi nopeasti. Ongelmana on paskin itsekuri ikinä ja kyltymätön karkkihammas. Tällä hetkellä painan 59.7 kiloa, 6.3 siis jo pudotettu! Vaan kesä on aivan nurkan takana, ja tänä kesänä minä tulen olemaan kaunis, haluttu ja seksikäs, hankin sen napakorun koristamaan tulevaa litteää mahaani ja pukeudun aivan mihin haluan. Tänään olen raahannut kotiin kiloittain karkkia päästäkseni masentuneena ahmimaan, mutta tuo vaa'an numero pysäytti minut, jos nyt ahmin näyttää vaaka taas huomenna yli kuuttakymppiä ja ajaa minut vielä syvempään ahdistuksen uomaan, syömään lisää. Toivon että joskus joku lukisi tätäkin ja saisin tukea muilta lukijoilta. Tässä prothinsposivun tipsilistalta oivallisia vinkkejä;

1. Where a rubber band on your wrist. Snap it went you think of food so you
will begin to
associate food with pain.
2. Eat on a blue or black plate. Dark colors usually make you feel fuller, faster. Better yet, eat on small dark plates.
3. When you want to eat something you shouldn't, make a list of all the reasons you shouldn't, and read it at least 20 times.
4. Freeze your foods. I freeze fruits and yogurts and flavored ice cubes. Frozen yogurts take forever to eat so you feel occupied longer.
5. Strawberries, cherries and blueberries are low in calories and boost the metabolism.
6. Exercise 2 times the amount of calories you eat.
7.Always leave a bite left on your plate. This teaches restraint.


Tänään syöty;
140g pantterikarkkeja (EIEIEIEIE!!) 494 kcal
250g viinirypäleitä 144 kcal (yllättävän paljon :o)

Kulutettu;
kävelemällä 600 kcal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti