keskiviikko 24. maaliskuuta 2010

59.6



Nostin kaloreita entisestä mikä sai painon putoamaan ihme kyllä! Eli yhteensä tuli syötyä noin 1400-1500 kcal? Mikä kuulostaa aivan järkyttävältä summalta :S Vaan ehkä kehoni sitten oli säästöliekillä ja tämä potkaisi sen liikkeelle..



Tuntuu kuitenkin että haluaisin kaikkein eniten vain olla syömättä, käpertyä peiton alle ja kehrätä itselleni pieni perhosen pesä, nukkua ja uinua ja herätessäni kuoriutua kauniina sitruunaperhosena pesästäni. Adistuskohtaukset omasta kehosta vaivaa. Saatan pukeutua päivävaatteisiin ja aivan yhtäkkiä laota maahan ja alkaa itkeä hysteerisesti koska vihaan omaa kehoani niin paljon. Vihaan vatsamakkaroita, vihaan vihaan vihaan vihaan!! Välillä tekisi mieli ottaa veitsi ja veistää pois kaikki tuo ylimääräinen rasva jossa sisäelimeni kylpevät. En yksinkertaisesti halua että kun minuun koskee saa käden täydeltä läskiä. Luulin ennen että tässä painossa alkaisin jo olla hoikka, mutta vaikka ruumiinmuotoni on melko tiimalasi niin silti kaikki rasva pakkautuu jenkkiksiin ja buddhamasuun. En haluisi syödä tänään enempää, mutta uskon että on pakko jos säästöliekillä kerran olen..Silloin syöminen on nopein ratkaisu ongelmiini. Kaiken pahan alku ja juuri koituu oljenkorreksi. Enkä valita, ruokahulluhan olen. Voisin ahtaa tonneittain herkkuja itseeni jos vain olisin yksin.


2 kommenttia:

  1. Tyttörakas, tiedän että sie laihdut tuolla 1500kcal myös. Säästöliekitetty elimistö tuhoaa vain itseään.

    Voimia tärkeä!

    VastaaPoista
  2. Olet ihan oikeassa, vaan ihan uskomaton psykologinen kynnys lisätä syömisiään :S Vaan sen teen koska en halua sairastua en halua! Ja jos se saa painon laskemaan niin mikä ettei.

    Kiitos <3

    VastaaPoista