sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

60.1 OKSENNUS,

Eilen söin noin 200g karkkia ja illalla puoli yhdeksän aikaa juustoaterian, kulutin tämän lisäksi varmasti 500 kaloria. Ärsyttää niin helvetisti että menin syömään noin myöhään illalla vaikka kaloreihin mahtuikin, sormet on turvoksissa ja vaaka virnuilee ja nauraa minulle. Tahtoisin niin vaan paastota tänään, mennä pitkälle kävelylle ja juoda paljon paljon paljon vettä ja lightkokista ja vitamiineilla rikastettua mehua. Hyi kun kuulostan sairaalta kun luen omaa tekstiäni joka pulppuaa sydämeni sykkeestä aivojeni uumenista. Ajatukset tulevat ja sormeni sylkevät ne ruudulle ennen kuin ehdin ne edes tiedostaa. Jälleen tekee mieli kääntyä kerälle peittopesään ja herätä aamulla vaa'an näyttäessä 58.9.

En taida tätä menoa ikinä olla bikinikunnossa kesällä, niin kuin itselleni tänä vuonna lupasin. Vittu, itsekuri missä olet ? Haloo tule kotiin äitillä on ikävä. Tiedän etten ole voinut lihoa mutta silti nuo luvut oksettavat ja se kuinka tunnen olevani täynnä kuin täytetty porsas ja turvoksissa kuin mikäkin sotanorsu. Vatsa pömpöttää pinkeänä ja ylpeänä itsestään muistuttaessaan ilmetysti buddhan olemusta. Sormet vikisevät sormuksien otteessa ja jalat puutuvat. Haluan takaisin sen ihanan keveän olon kun on syönyt vain vähän ja on hyvä ja kevyt olla ei harmita liikasyönti muttei myöskään ole nälkä, on aika palata oikealle tielle. Jos R nyt tulee kotiin jonkun suklaalevyn kanssa niin ehkä päästän itkun.

MURR!

edit; odotin jopa sen kriittisen kolme tuntia, TULOKSETTA!! Paino näytti 59.9 (sei aamulla osananut päättää että 60.1 vai 59.9) eli ei mitään laskua -.- Ompahan kuitenkin viidenkympin puolella. NYT PAASTOTAAN. Suunnitelmana juoda paljon, lightkokista, mehua ja vettä + syödä korkeintaan muutama leipä täytteineen. Vittuku ois helpompaa jos asuis vaan yksin eikä poikkis ois aina tuputtamassa.

O
kei nyt tein sen päätöksen etten varppina syö mitään ennen kuin R tulee kotiin joka on varmasti joskus neljän jälkeen, silloin katsomme todennäköisesti yhdessä jotain dokumenttia (voi minä pidän dokumenteista suuresti) ja silloin saan syödä kaksi täysjyväleipää med creme bonjour ruohosipuli, salaatti, broilerileike ja paprika. Muuten juon vain litratolkulla vettä. Pakko! Huomenna vaaka palkitsee ja saan varmasti taas syödä normimmin. PAKKO.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti