maanantai 22. maaliskuuta 2010

59.8

Tulihan sitä eilen sitten taas syötyä illalla vielä 100g pastaa ja hieman jauhelihaa sekä päivällä vielä kaksi viipaletta täysjyväleipää mikä vei kalorit 1050.

En tiedä mikä taas on kun vedän pientä aarrearkkupussia tässä vieressäni, ahmimishäiriö tuntuu nostavan päätään.. Illalla pitäisi vielä mennä katsomaan Liisa Ihmemaassa ja sinne luonnollisesti karkkia mukaan, en varmasti pysty kieltäytymään ja avomieskin ihmettelesi todennäköisesti suuresti. Vituttaa vaan ihan hirveesti tämmönen ku en muka saa itseäni niskasta kiinni !! No onneksi pian on herkut syöty pois tästä talosta niin ei tule niitä tänne kyllä enää ostettuakaan!! Pelkkä oman kropan näkeminen tuntuu oksettavalta. Itkin vaan eilen lattialla sitä miten vihaan itseäni ja sitä miten en pysty mihinkään, edes olemaan syömättä. Haluan vain olla kaunis, vihdoin!

Syöty;
140g karkkia= 474kcal
yksi täysjyväleipä juustoviipaleella ja lasillinen mehua = 140 kcal

Total; 560 kcal

Eli kello on vasta kaksitoista ja olen syönyt jo yli 500 kcal, JES NÄIN TÄN PITÄISKI MENNÄ -.-!! En tasan syö MITÄÄN ennen sitä illan karkkiseksisessiota, ärh mikä mun on kun en saa itseäni toimimaan kunnolla edes yhtä päivää! Missä on mun tahdonvoima ?

ps, töissä olin tänään ja kiloklubi antoi kuluttamakseni kalorimääräksi 459, voiko olla totta ?! (työnä siivous, eli mopin perässä kävelen kolme tuntia)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti