maanantai 7. kesäkuuta 2010

57.6

Hei uusi lukija ja tervetuloa :)!

Täällä nousi omien ja kavereiden lakkiaisten johdosta paino kilolla mutta nyt ollaan taas alaspäin pikkuhiljaa menossa. Tänään tultu pyöräiltyä tunti, oltu töissä ja ratsastettu tunti. Kävin ihanalla maastolenkillä jonka aikana näin kaksi kettua, kauriin ja rusakon. Ravattiin lujaa vähintäänkin mielenkiintoista ex-ravurin ravia ja tutkittiin uusia reittejä, tuli ihana olo :>

Tänään syöty oikeastaan "vain" 65g suklaata ja vähän sipsejä. Chewspittasin yhden hesen kerrosaterian, mutta majoneesi kyllä varmasti tuli vahingossa nielaistua siksipä lasken sen mukaan kaloreihin. Ajattelin vielä kyllä laittaa uusia perunoita ja lihapullia mitkä sitten oikeasti syön.

Illalla pitäisi jaksaa raahautua kaverin kuvattavaksi, yo-kuvat nimittäin vielä uupuvat. Ei yhtikäs yhtään huvittaisi mutta sittenpähän on sekin hoidettu.

Ylihuomenna lähden laivalla Tukholmaan josta sitten lennän Irlantiin, aiai en vieläkään usko matkaa todeksi enkä näin ollen osaa siitä oikein innostukaan :S kai se innostus tulee kun sinne pääsee !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti