perjantai 4. kesäkuuta 2010

57.2

Uusi lukija, tervetuloa <: CS on purrut ilmeisesti heti, nimittäin oitis kun myönsin itselleni luvan syödä mitä tahansa sydämeni kyllyydestä niin paljon kuin haluan kunhan vain syljen sen pois niin suurimmat himot ovat kadonneet! Tänä aamuna chewspittasin 195g karkkia kun normaalisti olisin ostanut ainakin 400+g. Tuo syljetty sokeri kyllä haisee pahalle, vähän oksennukselle mutta se on pieni paha. Tämän ansiosta sain myös eilen ja tänään syötyä kunnolla normaalia ruokaa, perunaa ja lihaa ja näin ruokittuakin kehoraukkaani jota niin pahoinpitelen huonolla ruokavaliollani. Noh juuri kun tämä alkaa kuulostaa hyvältä on aika pudottaa ikävät uutiset hiroshimaan, eli tiedossa kahdet yo-juhlat tänään ja omat huomenna. Which means RUOKAA<3.>

Eilen oli lakkiaisharjoitukset, tosi monet huomasivat ilokseni että olin laihtunut. Monenlaista päivittelyä sain kuulla "lopetiksä syömisen kirjotusten jälkee HERRE GUD!" ja se teki minut hämmentyneeksi mutta myös tosi iloiseksi. Silti mielestäni on todella outoa etten itse juurikaan huomaa eroa, erityisesti mahassani. Se on tismalleen saman muotoinen mutta ehkä sentti rasvakerrosta lähtenyt ympäriltä. Ärsyttää tosi paljon ettei tullu otettua niitä ennen-kuvia joihin vois verrata. Tai sitten tämä ei vaan näy niin paljon, kaveri meinaan totesi eilen laihtuneensa 10 kiloa ja ainoa ero minkä huomasin oli hieman pienempi peppu.. Eikä kyseessä edes ollut mikään tonnikeijuformaatti vaan hieman tukevampi suomalainen malli.

Vielä on matkaa jäljellä sinne tavoitteeseen, asetin uuden tavoitteen 53 kiloon ja toivon että painaisin 50 elokuussa.. Tuntuu aika mahdottomuudelta varsinkin tän jumin takia ja jos se nappaa uudestaan kiinni niin ei mitään toivoa seitsemän kilon pudotuksesta, korkeintaan kolmen huoh. Muutosta niin vielä kaivataan erityisesti tähän masustiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti