keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

56.9

Ja tervetuloa jälleen uusi lukija ! Teitä onkin kerääntynyt oikein mukavasti, hävettää kirjoittaa niin tylsiä tekstejä kun joudutte niitä mollottamaan.

Kiloklubi on antanut suosituksekseni 1500 kaloria. Se on tuntuu paljolta normaalipainossa laihduttavalle. En ole vielä kertaakaan syönyt sitä täyteen. Tänään kirjattuani suunnittelemani syömiset klubiin näytti päivän kalorikertymä 1400 ja ollakseni rehellinen minua hirvittää syödä niin paljon! Vaikka tiedän kuluttaneeni tänään ainakin 300 kaloria. Ei siitä ole kauaa kun popsin sen verran ihan mielelläni, mutta silloin suositukseni olikin vähän päälle 1600! Nyt tuntuu että jos tuon verran syön niin en todellakaan laihdu. Vaan en saa ajatella niin. Söin aamulla kaksi suklaapatukkaa kun töissä rupesi niin paljon heikottamaan ja hyvä kun jaksoi jalkojaan liikuttaa. Yritän ajatella että se on ihan okei, laihatkin ihmiset nappaavat kiireessä patukan turvakseen, eivät ne nyt joka armas aamu ala jotain myslipatukkaa tryffelipossujen kanssa metsästämään! Ostin toisen patukan R;lle iloksi mutta se pentele ei ollutkaan kotosalla niin tuli "vahingossa" syötyä sekin hehhe.. Mutta empä ainakaan spitannut, vaan otin vastuun syömisestäni ja merkkasin suklaan tunnollisesti kk:hon. Olen myös onnellinen siitä miten kuitujen myötä on alkanut vatsa toimimaan niin paljon paremmin. Haluan parantua !

Seuraavaksi saapu aivan ihana, iloinen ja aina positiivinen ystäväni V käymään. Olen tosi innoissani. Tarkoituksenamme on meditoida 7000 rajattoman valon Buddhan meditaatiota. Sattuiko joku lukemaan Voima-lehdestä jutun timanttibuddhalaisuudesta ? Jossa lama Ole Nydahlia, liikkeen länsimaihin tuojaa, ruodittiin kovin sanoin naisten hyväksikäyttäjäksi osv ja liikettä moitittiin Olen henkilökultiksi. Itselle tuli tosi epämiellyttävä olo artikkelista, täysin päinvastaisia kokemuksia on nimittäin itselläni tästä buddhalaisuuden raajasta.

Illalla menen vielä ratsastamaan ihanalla vuokratammallani. Sain eilen uuden ystävän tallilla ja sovimme maastotreffit täksi illaksi, hänen ruunansa on nimittäin kovin ihastunut vuokrikseeni. Mutta arvonsa tunteva vanha rouva vähät siitä välittää.

1 kommentti:

  1. Itsekin tuntuu mahdottomalta laihtua noin suurilla määrillä, mutta kai sitä on yritettävä, kun vahditaan että syö viisi kertaa päivässä. Nyt tosin olen syönyt ihan mitä sattuu, mutta suunnittelen kiloklubin käytön uudelleen aloittamista. Pelkään vain putoavani tässä parantumisessani kaloreiden myötä...

    Eilen muuten tajusin, että olin unohtanut täysin yhden tehokkaimmista liikuntamuodoista, jota nyt innoissani tuputan kaikille :) Nimittäin naruhyppely tai x-hypyt, jotka kuluttavat 100 kcal/ 10 min! Siitä vain hyppimään neljä 10 min sarjaa ja olet kuluttanut suklaapatukat :D

    VastaaPoista