maanantai 19. heinäkuuta 2010

58.1

Eipä vieläkään huvita kirjoittaa kun ei oikein ole asiaa.

Uskon että helle turvottaa, sillä olen ahkerasti yrittänyt syödä terveellisesti ja jopa tehnyt salaatteja ja napsinut joka välissä hedelmiä. En edes ole CS harrastanut kun on niin valtavan kuuma ettei karkkiakaan (onneksi) tee mieli.

Tapasin muutama päivä sitten ala-asteaikaisen lapsuuden ystäväni joka on laihtunut rajusti, itsekin tunnusti että kolkuttelee anoreksian ovia ja on huolissaan omasta syömisestään. Mutta kuten kaikki syömishäiriöiset, ei kykene yksinkertaisesti tekemään ominpäin mitään asialle, on kuitenkin hakeutumassa psykologin puheille. Hurja oli kyllä muutos, täysin lauta ja suorastaan kävelevä luuranko, ei kuitenkaan vielä missään nimessä sairaalakuntoinen. Täällä tämä helle yhä turvottelee ja jumittaa painoa.

Mutta iloisia uutisia!! Ostin shortsit ja TÄYDELLISEST housut ja kummatkin olivat kokoa 36!!!!!! En ole ikinä ollut niin pieni, ennen oli housut aina 42! Ne täydelliset housut on kyllä melkoisen tiukat, mutta venyvät varmasti käytössä ja ajattelin ne sellaisina tavoitehousuina muutenkin. Syksyn tullen kun yliopistoon marssin toivon jo olevani niihin sopivassa kunnossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti