tiistai 2. elokuuta 2011

63.0

Okei, tästä lähtien punnitsen itseni kerran viikossa, joka maanantai ei tästä muuten mitään tule. En halua että vaaka määrittelee päivän kulun ja hyväntuuleni määrän vain naurettavilla nestevaihteluillaan. Totta kai tiedän etten voi lihoa kiloa päivässä miinuskaloreilla jotenka parempi vaan pysyä poissa ja keskittyä laskemaan kaloreita niin että edes ne pysyvät hanskassa ja sitten harvemmin käydä seuraamassa edistystä. Tuossa toissapäivänä tai eilen tai joskus mittasin taas masuni eikä missään mitoissa ollut tapahtunut mitään muutosta ja sekin masentaa, useinhan sentään pienenee vaikkei vaa'assa näkyisikään. Joka tapauksessa vaaka olkoot maksimi kerran viikossa nautittavaa herkkua!

Olen alkanut korvaamaan suklaahimojani suklaavanukkaalla. Se toimii itseasiassa oikein hyvin. Suklainen vanukas sisältää miljoona kertaa vähemmän kaloreita kuin 100g suklaata josta jää vain vihaiseksi ja vanukas onnistuu silti taittamaan makean nälältä kärjen ja toimii mukavana jälkiruokana. Myös makeisiin hedelmiin olen panostanut.

Eilen oli siis ensimmäinen työpäivä loman jälkeen ja huhhuh että olikin rankkaa. Olin saanut kirjeen esimieheltä jossa vaadittiin enemmän panostusta ja huolellisuutta töihini niinpä puursin sitten lähes 7 tuntia kertaakaan istahtamatta ja töihin piti vielä pyöräillä kuutisen kilometriä suuntaansa. Ihan hyvää kyllä tekee fyysinen uupumus ja eipähän tule syötyä ja spittailtua kun on koko ajan hommissa ja liikkellä vaan kuluttaa kaloreita. Kotona Äl oli laittanut wokkivihanneksia ja nuudeleita ja se oli todellista herkkua aiai mitä hemmottelua. Tämä tekee varmasti sillekin hyvää kun se saa päivisin olla täällä omissa oloissaan ja viettää Älaikaa kun minä painan töissä ja illalla sitten se on mulle ihana.

Tämmöstä tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti