tiistai 14. kesäkuuta 2011

62.0 ?!?!?!?!?!?

Mitä vittua ?!?!? Nyt loppuu usko itteeniki, eilen söin siis

purkin raejuustoa 130 kcal
purkin herkkusieniä 48 kcal
kasvissosekeiton 120 kcal

ja paino on noussut ?! Nyt joku kertokaa mulle miten tä on ees mahdollista !? Tuntuu viel et oon ihan turvoksissa. Vettä ja laittikokista join litratolkulla ja silti.

7 kommenttia:

  1. Tuo kittaamasi cokis voipi turvottaa vaikka olisikin lightia.

    VastaaPoista
  2. voiko näin olla? hmm se selittäisi paljon..

    VastaaPoista
  3. Kokeile muutaman päivän ajan juoda vaikka (vihreää) teetä, laihaa mehua tai ihan vain vettä, kokeilu varmaan kertoo kuinka paljon tuo cokis mahdollisesti sua turvottaa. Voi myös olla että se turvottaa enemmän ilta-aikaan eli jos tekee mieli / on pakko juoda sitä, kannattaa mieluummin juoda sitä päivällä.

    VastaaPoista
  4. Kiitos tosi paljon vinkistä Nessa! kokeilen tätä heti ja oitis toivottavasti syy olisi tässä, ei onneksi ole mitään riippuvuutta tai pakkoa juoda tuota.

    VastaaPoista
  5. Heips!

    Vaaka voi todellakin olla ihmisen pahin vihollinen ja siks en suositteliskaan käymään sillä päivittäin, koska painohan voi heitellä jopa pari kiloa. Itse oon huomannut et tarkimman tuloksen saa kun tsekkaa painon aina viikon välein. Toinen juttu,mikä usein haittaa painon putoamista on liian vähän syöminen. Tiedän itse kokemuksesta, ettei laihduttaessa ihan ekana haluais syödä enemmän, mutta se toimii. Itse lisäsin pari viikkoa sitten päivittäistä kalorimäärää ja paino alkoi pudota, suosittelen ainakin kokeilemaan :)

    Ajattelin kertoa omia kokemuksia lähinnä siks, kun tiedän miten motivaatio kärsii kun vaaka näyttääkin enemmän kuin eilen tai edellispäivänä. Tsemppiä!

    -Hanna

    VastaaPoista
  6. http://www.studio55.fi/lahipiirivoimavarana/artikkeli.shtml/1340655/laakari-kertoo-nain-haitallisesti-light-juomat-vaikuttavat-elimistoosi

    VastaaPoista
  7. ite juon yleensä zero cokista ja oon kans huomannu, et paino nousee seuraavana päivänä... Varsinki jos oon juonu sitä illalla ja vielä hirveet määrät :D

    VastaaPoista