maanantai 28. helmikuuta 2011

A new start - AGAIN.

Tänään. Tänään on se päivä kun otan tämän tosissani. Silti suuhunui on eksynyt jo 4 nakkikätköä, eli voitaikinalla päällystettyä nakinpalaa ja neljä palaa suklaata. MIKSI. Lohdutuksena voidaan sanoa että steppasin aamulla 45 minuuttia ja uskon sen polttaneen noin 200 kaloria eli suklaapalat on ainakin poltettu pois, illalla voisi steppailla vielä lisää jos ruutu.fistä löytyisi jotain mukavaa katsottavaa siinä samalla, muutoin on tämä liikuntalaji aivan liian tylsä harrastettavaksi.

Kate Mossin kommentti laihuuden tunteesta on niin totta. Elän sitä hetkeä varten kun aamulla silitän mahaani ja huomaan sen olevan litteä kuinka nälkä hieman suloisesti kaihertaa mahan pohjalla ja tiedät varmasti laihtuneesi ja pian vaaka ja mittanauha todistaa samaa. Kirjoitan tätä töissä, taukohuoneessa ja kuinkas ollakkaan pöydällä lojuvat kaurakeksit eksyvät suuhuni – miksi ? Vain koska ne ovat “ilmaisia” kun kerran pöydällä keksejä niin kai se nyt on pakko huomaan ajattelevani ja otan toisen keksin. Tähän se jää. On jäätävä. Kesä on niin pian ja huomaan että vaatteet kiristävät ja maha pullottaa, en halua olla Ällän edessä alasti ja sekös harmittaa niin minua kuin häntäkin. Varsinkin kun se jatkuvasti ylistää minua ja kertoo kuinka hyvältä näytän ja kuinka täydellinen olen.

Kesällä on tiedossa festarielämää ja muuta lystikkyyttä ja haluan voida lähteä uimaan Ällän ja hänen ystäviensä kanssa niin että voin tuntea oloni ylpeäksi ulkonäöstäni, niin että myös Äl on ylpeä siitä että olen hänen tyttönsä. Haluan voida kulkea päälläni vain minishortsit ja bikinien yläosa. Ennen kaikkea en halua viettää koko elämääni pulleana, pyöreänä, pehmeänä mössökasana.

Hyviä uutisia on se että alan taas ratsastaa, kolmasti viikossa joten saan taas vähän lisättyä sitä liikuntaa. Olen vähän huono laihduttaja kun vihaan liikuntaa niin syvästi, hengästyminen ja hik0ilu on kertakaikkisen tuskasta. Myöskään rahaa en haluaisi käyttää joten kaikki kivat liikuntamuodot jää välistä, niin paitsi ratsastus jota en jostain syystä miellä liikunnaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti