maanantai 18. huhtikuuta 2011

59.8

Hei ihanaa uusia lukijoita taas tervetuloa :)

Anteeksi kun olen ollut näinkin kauan poissa paristanne. Tilanne täällä on hyvin omituinen, toiveikas ja alakuloinen, hermostunut ja iloinen. Laihdutus on alkanut taas sujumaan hieman paremmin vaikka ryyppääminen onkin niitä kaloreita tuonut. Mutta muuten olen ollut aika nätisti ja syömättäkin hyvin pitkiä aikoja mitä nyt tänään taas tuli chew spitattua. Ällän kanssa tilanne hyvin sekava ja outo. Oli jo ihan jättämässä minua perjantaiyöllä ja lauantaina sovittiin että jutellaan sunnuntaina lisää ja eilen sitten sinne menin eikä juteltu mitään ?! Päinvastoin hän oli minulle lämmin ja hellä ja ihanampi kuin yleensä ehkä jopa? Joten suunnitelmana on nyt antaa pallon levätä hänen käsissään ja olla ottamatta mitään yhteyttä ennen kuin hän niin tekee ja näin todistan että ah voimme toimia ja olla ihania yhdessä ja kaikki voi olla hyvin. HUU kumpa olisin vaan ollut epäitsekkäämpi alusta asti. Että sitä odotellessa sitten niin.

Ihanaa kun on kevät ja ulkonakin viihtyy ihminen ja tekee oikein mieli mennä kävelylle tuonne kun siellä on niin ihanaa. Pitäis pyörän rotisko ostaa jostain että pääsis vähän enemmän liikkuu ja hurjempiin vauhteihin.

3 kommenttia:

  1. Unohda sekavat tunteet ja keskity niihin elämän positiivisiin asioihin! :) Nauti keväästä ja tulevasta kesästä!

    Sä vielä laihdut, sä pystyt tähän.
    Tsemppiä! <3

    VastaaPoista
  2. kevät on maailman parasta aikaa, parempaa kuin kesä, koska kesällä usein laiskistuu kun taas keväällä pörräilee ympäriinsä eikä osaa hidastaa tahtia, mutta joo, pitipä vain ilmoitella että seurailen tätä blogiasi! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentistasi Virhe :) ja olet aivan oikeassa, talvella menee ihan passiiviseksi ja kesällä usein niin kuuma että loikoo vain!

    VastaaPoista